Vierailija

Mitä neuvoksi kun naapurimme polttaa konekorjaamonsa pihassa kaiken korjaamolta tulevan ongelmajätteen?
Lienee itsestään selvää että nämä ongelmajätteiden palokaasut ovat terveydelle haitallisia altistaen toistuvasti hengitettyinä vakaville sairauksille pahentaen jo olemassa oleviakin sairauksia.
Valvonta taitaa valitettavasti olla yhtä lapsenkengissä kuin tämänpäivän eläintensuojelukin on.
Taitaa olla näissäasioissa pukki kaalimaan vahtina.
Onko muilla vastaavanlaisia ongelmia arjessaan?

Kommentit (3)

Tuollaiset myrkyt ei kyllä kuulu pihassa poltettavaksi.Eikös egokemin kiertävä auto keräile niitä ammatinharjoittajilta tai ainakin pitäisi kerätä.Syöpäähän nuo aikakin aiheuttavat lisäksi ovat myrkkyä keuhko-ja sydänsairaille altistaen sairauksille niitäkin jotka vielä tuossa ympäristössä terveitä ovat huh huh.
Puhumattakaan siitä että varastoituvat ympäristöönsä niin maaperään kuin kasvustoon sekä vesivarantoihin.
Kovin tuntuu ymmärtämättömältä touhulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pikku puutarhuri

Ilmoitus poliisille ja kunnan/kaupungin ympäristönsuojelutoimistoon.


Näin se minunkin mielestäni pitäisi hoitua mutta toisaalta tiedän että ainakin pienissä maatalousvoittoisissa kunnissa päättäjien omat intressit mahdollistavat edellä kerrotun toiminnan.
Kukapa sitä nyt omaa oksaansa sahaisi poikki, näinhän näissä ympäri-ja eläinrääkkäystapauksissakin useimmiten on, valvonnan myötä loppuisi pian työtkin kunnissa ja pieneläinpraktiikka ei pikkukunnissa ole kannatavaa bisnestä.
Valtiovallan tulisikin puuttua näihin " ympäristö-ja eläinsuojelurikoksiin" välittömästi mutta hyvävelijärjestelmällä on mittavat lonkerot yhteiskunnassamme.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat