onko tämä joku seniorinetti?

Vierailija

onko tämä joku seniorinetti?

Sivut

Kommentit (33)

Hyvämieli
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Lainaus:

onko tämä joku seniorinetti?

Tuntuuko sinusta siltä?
Eiköhän tämä ole vapaa kaikenikäisille ja mukaavaahan se olisikin jos mielipiteitä tulvahtaisi myös "juniori"ikäisiltä ja siltä väliltä.
Ehkä seniorinetti-vaikutelma syntyy siitä, koska meillä snioreilla on aikaa kirjoitella ja "seurustella" kivojen kavereiden kanssa täällä netissä.

Vierailija

En vielä ole ajatellut näillä sivuilla kirjoittavien ikää, ei ole vaan asia tullut mieleeni. Nämä on mukavat sivut, jos jotain kysyy, niin saa kohta vastauksen joltain. Joskus on ollut niin hauskaakin, on saanut nauraa kihertää (esim. Sana on vapaa/Murteet-keskustelu).

Vierailija

Seniorinetti, eikös se ole vähän niin kun ihminen ikääntyy. Alkaa vakavammin miettiä eläkejuttuja. Ostaa, tilaa Et-lehden, jossa on kiinnostavia artikkeleita. Surffaa netissä ja päätyy näille sivuille. Siinä on jokin yhdistävä tekijä.

aluisa
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Hei,
Mitä vikaa seniorinetissä olisikaan? Täällä käydään vapaaehtoisesti, eikä kenenkään ole millään muotoa pakko tänne tuppautua, jos ei seura miellytä. Kai niitä keskustelupalstoja löytyy jokaiseen makuun!
Terveisin Aluisa

katrinka
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Ompa ihanaa kun on tämä "seniorinetti!" Juuri tällainenhan sen pitää ollakin. Toki kaikenikäisten mielipiteet ovat tervetulleita, siis toisia keskustelijoita loukkaamattomat kommentit. Kuten aluisa mainitsikin keskustelupalstoja kyllä riittää kaikille.

Vierailija

Onpa joskus tullut itsellekin mieleeni että liikkeellä taitaa olla vähän vanhempaa sakkia, mutta olen ilokseni huomannut heillä olevan hyviä ja ihania ajatuksia. Ehkäpä se on se elämänkokemus joka tässäkin tulee esiin ja millä tavalla - todella positiivisesti. Jatkakaa vain samaa tahtia.

Vierailija

Ei paha. On mukava piipahtaa kesken arkirutiinien tälle palstalle ja
huomata että on monta "samanhenkistä" kirjoittajaa. Tällä palstalla
on meitä varmasti monen ikäisiä kirjoittajia. Olen jo eläkeläinen
itsekin.Joku meitä yhdistää, onko se tarve huomata ettei ole
yksin pohtimassa elämän monimuotoisuutta ja arvoja.

Vierailija

Mutta joskus kun olen sanomalehden keskustelupalstalle osallistunut, joku nuorempi on kommentoinut mielipidettäni: "Olet varmaan aika vanha." Se kuulosti minusta hiukan asiattomalta, kun ihan muista asioista keskusteltiin kuin iästä. Mutta sinnikkäästi vain osallistun keskusteluihin kaikenlaisilla palstoilla, vaikka ääneni jo vähän taitaa säristä ja näppäinsormet vapista. Kaiken ikäisten mielipiteet tulkoot kuuluviin! Meillä vanhemmilla on sitä elämänkokemusta annettavana, kuten edellä todettiinkin.

aluisa
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Kyllä täällä on kiva poiketa katsomassa, mistä milloinkin keskustellaan. Voi osallistua keskusteluun tai vain lukea, mitä toiset ovat kirjoittaneet.
Hyvää pakkaspäivän jatkoa toivottelee Aluisa

Vierailija

On hieno juttu että meillekkin aikuisille on vihdoinkin avattu ihan omannäköisemme "seniorinetti". Onhan selvää että jutut ja aiheet ovat erilaiset viis- ja kuuskymppisillä kuin kakskymppisillä, ja heillehän valikoimaa tuntuu olevan jo ihan liikaakin.

Vierailija

Ei kai ET-lehti ole pelkästään senioreille tarkoitettu? Meillä ainakin myös nuoriso on kinnostunut lehdestä.

Vierailija

Tulin minäkin kurkkaamaan mitä seniorinetissä keskustellaan.
Olen eläkkeellä ja nuorehko sellainen, mutta en omasta mielestäni seniori.
Elämän suurin rikkaus on kohdata ja tutustua eri-ikäisiin ihmisiin. Onhan elämä varsin kapea-alaista jos on vain samanikäisten kanssa tekemisissä.
Itselläni ystävieni ikähaitari on äärimmäisen laaja ja koen sen hyvin merkitykselliseksi. Ikähän on vain numeroita, mutta henkinen ikä on paljon laajempi. Nuorikin voi olla äärimmäisen kypsä ajatuksissaan.
Mukava täällä "seniorinetissä" on käydä keskustelua ja aloittaa mukavasti uusi päivä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat