Glögin teko

Seuraa 
Liittynyt19.8.2015

Tässä hyvä ohje, joka tykkää tehdä itse.

1 litraan:
5 dl mustaherukkajuomaa
5 dl omenamehua
1 dl vettä
½ dl rusinoita
1 pieni pala kuivattua inkivääriä
5 mausteneilikkaa
1 kanelitanko
manteleita, pähkinöitä ja rusinoita
Kaada viinimarjamehu, omenamehu ja vesi kattilaan. Lisää rusinat, inkivääri, neilikat ja kanelitanko.
Anna glögin kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna glögin maustua kannen alla vielä muutama minuutti.
Tarjoile kuumana, pidä esillä manteleita, pähkinöitä ja rusinoita, joita juojat itse saavat annostella.
(Netistä kopsattu.)

Kommentit (2)

Vierailija

Lainaus:

Kai tuohon litran satsiin lisätään ½ litraa whisky :ä.

Whisky sellaisenaan!!!
Mutta Silver Gin antaa potkua glögiainesten maulle ja saa nautintatilat juhlan tuoksuiseksi. Kun jokainen annostelee sen itselleen tarpeensa mukaan, ei vaikutuksesta voi syytellä. Ensin lasiin lusikka ja muut glögiainekset, niiden päälle gin ja aromi alkaa levitä!

Raittius on hyvä asia, mutta sillä on turha rehvastella glögimausteena.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat