Seuraa 

Etsiskelin La merin aloitusta missä keskusteltiin Tuomas Kyröstä ja hänen kirjoistaan.
Oliko otsikon sana tissimies ollut jollekin liikaa ja johtanut ketjun poistoon koska sitä etsiessäni tuli näkyviin viesti not found....

Oma joululahjakirjani on tietokirja Matka Egyptiin millä kummipoikani minua on muistanut.
Nyt kun tämän talven Egyptin matkani peruttiin niin ainakin kirjoitetun sanan voimalla voin sinne matkustaa.
Mitäkö sitten nuo muumimukit kuvassa tekevät?
Sen ymmärtävät vain toiset muumimukikeräilijät.

Kommentit (6)

Tänä vuonna sovittiin ettei osteta yhtään joululahjaa. Kirja on ollut perinteinen lahja, nyt se jäi saamatta. Oltiin läheisten kanssa lomamatkalla juuri ennen joulua joten yhdessäolo oli se tämän joulun lahja toinen toisillemme.
Joulunajan suurta kiusausta eli suklaata tuli lahjaksi.... liekö viisasta vai ei (ajatellen kehon hyvinvointia).

Minä ostinite kirjani ,Enni Mustonen tuleva jatkoromaani Paimentyttö .joo oli hyvä ,toinen kirja Lapsuus muistoja Kokkolan Krkonmäeltä,pidin kirjasta mutta kun toinen puoli oli ruotsiksi kirjoitettu jäi vajaaksi .Kun vielä sais niin että suomennos tulis ,en ole siellä kasvannut mutta -60 luvun alussa muutin sinne asuin toistakymmentä vuotta olin 15v .Nyt muualla jo piti ostaa kira kuvat oli osa niin tutun näköisiä paikkoja.En tiedä joutuuko lähteä hakeen Laila Hirvrnsaaren kirjan kannattako ,viimevuoden ei oikein ollut in 1- nen.Kyllä aika on ihanaa eläkkeellä saa lukea vaikka keskellä päivää .peitossa pötkötellen.Luku nautintoa kaikille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoissa vaara että tulee tuplat. Joten jo vuosia sitten on sovittu että yllätyksiä ei voi niiden osin järjestää.
Muutoin monet asiat tapahtuu viikon viiveellä. Kuten olette huomanneet, niin 50 % alennuksella saa lähes kaikkea. Ei ole kiva jos on satasen uhrannut ja mainos kertoo että nyt 50 e. Eli pidämme aattoiltaa myöhässä.
Lapsilla on perinteinen aattoilta, mutta lahjat on pikkurahajuttuja. Sukset, potkukelkat, pyörät varttuu näitä alejuttuja.

On helppo varmistaa ettei kirjalahjan saaja saa useita samoja.
Meillä kirjat ostetaan Akateemisesta ja voi palauttaa kahden viikon sisällä jos on tullut samoja kirjoja.
Alessa ei juurikaan ole mitään ostettavaa tänä vuonna.
Ostin Alice Munron "Viha, ystävyys,rakkaus". Ihan mukavaa lukePeez: Tiistaisiskot. Lukemista on ja näin joulun aikaa on ihanaa viettää aikaa hyvän kirjan parissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat