Liimaa tarra puhelimeen ja voit maksaa kaupan kassalla!

Mobiililaite muuttuu sähköiseksi lompakoksi, kun siihen lataa sovelluksen. Sen avulla voi myös lähettää rahaviestejä mihin tahansa suomalaiseen matkapuhelinnumeroon.Lue koko juttu

Liimaa tarra puhelimeen ja voit maksaa kaupan kassalla!

Kommentit (3)

Ensimmäinen mieleen tullut kysymys on: missä tuota lähimaksamista voi tällä hetkellä käyttää. Uudessa luottokortissani olisi myös lähimaksuominaisuus mutta toistaiseksi ei ole osunut kohdalle yhtään paikka jossa sitä olisi voinut käyttää. Jonkinlainen info käytettävyydestä ei olisi haitannut.

Monta muutakin ajatusta tuli mieleen. Jutun otsikossa oli kyllä kaunis piirroskuva mutta hyödyllisempää olisi ollut kuvata siihen se lähimaksamissymboli. Missä tilanteissa tuollainen liimattava tarra on oikeasti kätevä on minusta kyseenalaista. En suositte että mummot ja papat ryntäävät oitis ostamaa noita tarroja. Onkohan kyseessä Elisan ja OPn piilomainos. Kun pitää mielessä että tämä on ET-lehden keskustelupalsta niin tuo kappale jossa kerrotaan älypuhelimella maksamisesta ja teksti on "Android-, iPhone- ja Windows" tasoa niin kappale on kyllä ihan väärällä foorumilla.

Anteeksi että olin ilkeä ja negatiivinen. Sitten kun tuo lähimaksaminen oikeasti toimii riittävän monessa paikassa niin se on tosi kätevä juttu. Tehkääpä sitten uusi juttu ja mielellään niin että siinä kerrotaan muutkin kuin Elisan ja OPn tarravaihtoehdot.

Rakentavin terveisin

SelvästiAikuinenMies

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat