Vierailija

En tajua tätä kuntien liitostouhua. Ne muutamat mitkä on kasaan lyöty, ovat epäonnistuneita kyhäelmiä.
Rahaa hukkuu, palvelut vähenee tai loppuu kokonaan. Ikäihmiset potkitaan kotia netin varaan mitä eivät voi terveys-syistä käyttää tai ei osaaminen riitä. Kodinhoitaja käy piipahtamassa, vilkasee että vielä hengissä.
Näinkö sivistysvaltio hoitaa velvoitteet kansaansa kohden.

Kommentit (6)

Tämä on sitä "hyvinvointiyhteiskuntaa", sanaa jota poliitikot käyttävät joka lauseessa. Mutta todellisuudessa se tarkoittaa että laitetaan köyhät kyykkyyn.
Ei kysellä kansan mielipidettä, ajetaan kuntaliitoksia kuin käärmettä pyssyyn.
Voi v. mihin tässä oikein ollaan menossa!

Kunnille lisää velvotteita, kun valtiovalta lahjoittaa ylväälle eu-roopalle. Joku nyt väittää, etä suomalaiset hyötyvät poliitikkojen huijaamalla saadusta eu-roopasta. Nyt vain käy niin, että nämä hyötyjät siirtävät voittonsa veroparatiiseihin, ja yhä suurempien voittojen himossa myös investoinnit ulkomaille. Niiden mukana työpaikatkin karkaavat suomalaisilta. Aikoinaan toisin väitettiin - investointeja tulvii ovista ja ikkunoista kunhan raapustat kyllä, muuten mörkö tulee ja syö sinut. Nyt persaukinen verottaja keksii yhä mielikuvituksempia verotuskonsteja täyttääkseen eu-rooppa velvoitteensa. Suomen kokoisen työssäkäyvien määrän selkänahkaa on kupattu vuosikymmenen ajan yhä kasvavalla nettomaksulla, niin ihmekö tuo, jos alkaa pikkuhiljaa ahdistamaan.
Mutta uskokaa vain - olette etuoikeutettuja eu-rooppalaisia, koska muussa tapauksessa Suomi ja suomalainen kulttuuri lakkaa olemasta - tai ainakin se hinataan jonnekin pimeään takahikiään.

Mutta eihän keisarilla ole vaatteita ? hys-hys

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen aina pitänyt Björn Wahlroosin kannanotoista,Niin saatiin taas kuulla selvää tekstiä.
Jo pari,kolmekymmentä vuotta sitten nämä suomen palkat ja moni muu asia alkoivat karata käsistä.
Kun nuori ja työn haluinen poikani pääsi raksalle töihin ei millään ollut rajoja sen palkan suhteen.Nyt ei sitten enää olekaan töitä kaikille,Kiinassa on työ halvempaa.Ostapa mitä vaan niin valmistusmaa on Kiina.Suomi on hinnoitellut itsensä ulos.
Mutta kuka nyt luopuisi saavutetuista edeista.Olen pienyrittäjä ja itseni aina työllistänyt,en Kapitalisti.

Armokuolema l. hyväkuolema. Sitä ehdotéttiin yksilötasolla, mutta se toteutuu ilman keskustelua kuntaliitoksissa, kansakunnissa ja liittovaltioissa. Hyvää EU-tanasiaa kaikille!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat