Vierailija

Olin unohtanut salasanani ja saanut uuden kirjainketjun.
Taisin kerran päästä sillä kirjautumaan. Etsin mahdollisuutta vaihtaa salasanaa, en onnistunut. Mutta enpä pääse enää kirjautumaan sillä annetulla kirjainketjullakaan. Salasana tai sähköpostiosoite on jo käytössä.

Olen pyytänyt apua pari kertaa. Sain aika tyhmän neuvon kirjautua ensin. SE JUURI OLI ONGELMA.
Taidan etsiä uusia ryhmiä, joissa eläkeläinenkin selviää!

Annakatri

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos rekisteröityminen jollekulle on ollut vaikeaa, niin minulle se sitten olisi mahdotonta. En mene sellaiseen turhauttavaan räpeltämiseen ollenkaan mukaan.

Tässä selventäviä ohjeita:

1. Rekisteröityminen
Kun haluat luoda itsellesi nimimerkin, sinun pitää rekisteröityä. Siitä on myös muuta hyötyä:
http://nettiet.fi/ohje/

Voit rekisteröityä sivustolla painamalla sivun oikeasta yläreunasta nappia "REKISTERÖIDY".
Sen jälkeen saat täytettäväksesi lomakesivun, jossa mm sinun täytyy keksiä itsellesi nimimerkki ja salasana. Kirjoita ne itsellesi muistiin.
Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, sillä esim. unohtunut salasana lähetetään juuri antamaasi osoitteeseen.

Kun olet rekisteröitynyt, sen jälkeen et enää voi rekisteröityä uudelleen samalla sähköpostiosoitteella.

2. Sisään kirjautuminen
Kun olet kerran rekisteröitynyt, voit sen jälkeen kirjautua sisään. Et siis enää koskaan paina "rekisteröidy" -nappia.

Kirjoita ensimmäiseen sivun yläreunassa olevaan valkoiseen kenttään sähköpostiosoitteesi ja toiseen salasanasi. Sen jälkeen paina KIRJAUDU.

Tämän jälkeen nimimerkkiksi ilmestyy siihen ylös oikealle, valkoisten kenttien tilalle.

Klikkaa nimimerkkkiäsi, niin pääset OMA PROFIILI -sivulle. Sieltä klikkaa MUOKKAA TIETOJASI, ja pääset vaihtamaan salasanasi ym, vain nimimerkkiä et voi vaihtaa.

Sisään kirjaudutaan siis sähköpostiosoitteella ja salasanalla, ei nimimerkillä.

3. Unohtunut salasana
Mene sivulle www.nettiet.fi/forgot, ja toimi ohjeiden mukaan.
Jos salasana ei ilmesty sähköpostiisi, kurkkaa myös sähköpostisi ROSKAPOSTI-kansio. Joskus automaatin lähettämät viestit menevät suoraan sinne.
Automaatin lähettämä salasana on vaikea, tyyliin vGhe7J4, joten se kannattaa vaihtaa oma profiili -sivulla helpommaksi. Kts kohta 2 yllä.

Jos saat jossain kohtaa ilmoituksen "on jo käytössä", olet yrittänyt rekisteröityä, vaikka sinulla on jo voimassa oleva rekisteröinti. Salasana ei ole koskaan "on jo käytössä".

Jos kirjoitat salasanasi JA/TAI sähköpostiosoitteesi väärin ja painat KIRJAUDU, saat ilmoituksen "Tarkista sähköpostiosoite ja salasana." Sivusto ei siis ilmoita, kumpi on väärin. Näin ehkäistään väärinkäytöksiä.

Jos siis kirjautuminen epäonnistuu, tarkista ensin, oletko kirjoittanut sähköpostiosoitteesi ja salasanan oikein. Jos epäilet salasanasi olevan väärin, tilaa uusi täältä: www.nettiet.fi/forgot.

Edelleen ongelmatapauksissa voitte ottaa yhteyttä palaute-sivuston kautta. Yritämme vastata viesteihin saman arkipäivän kuluessa. http://nettiet.fi/palaute/

Sari

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat