Vyöruusu jätti säryn

Sairastin vyöruusun pari vuotta sitten. Se jätti jälkeensä repivän ja kirvelevän hermosäryn. Iho on kukkineelta alueel­ta niin arka, ettei mikään saisi sitä koskettaa. Panacod-tabletit 2–3 kertaa päivässä ja Triptyl 25 mg 1–2 tablettia yöksi ovat lääkkeeni. Onko muita kivunlievityskonsteja?...Lue koko juttu

Vyöruusu jätti säryn

Kommentit (6)

Heippa vaan Ystävät !
Sairastin vyöruusun 30 v. sitten ja nyt se perhana puhkesi uudelleen, - toivon mukaan kukaan teistä ei saa sitä nahkoihinsa. Se on kenkkumainen vieras, - koen sitä parhaillaan. Rakkulat puhkesivat aivan yllättäen joulukuun viimeisenä päivänä, ja nyt tammikuun kohta päättyessä rakkulat ovat jo kuivuneet, mutta iho oikean puoleissa rintalihaksessa, kainalossa ja lapaluun ympäristössä, ovat kosketusarkoja, samoin lihakset ovat painaessa kipeitä ja ankara kutina vallankin öisin häiritsee nukkumista. Sain lääkäriltä heti toisena päivänä aklovir- viruslääkkeen ja se ehkä hillitsi jonkun verran virusten leviämistä. Luettuani viestin "Vyöruusu jätti säryn", tuli mieleen mahdollisuus saada sekin vielä harmikseen. Tartun kaikkiin oljenkorsiin, mitä saan haraviini, siispä yritän myös tätä Qutenza juttua. Myös murskattu valkosipuli- hunaja "mössö" on auttaut, nyt kokeilen myös sitä.

Hyvää Jatkoa kaikille! Anssi m. -33

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämä on vanha ketju, mutta kirjoitanpa kuitenkin. Sain vyöruusun vasempaan hartian lavan alle. Oireet alkoivat  repivänä ja pistävänä kipuna. Kävin hierojallakin. Mutta ei auttanut kipuun. Seuraavana päivänä huomasin punoittavat urtikariamaisen läiskän  lavan alla. Kipu vain paheni ja kävin seuraavana päivänä päivystyksessä. Lääkäri kertoi että selvä vyöruusun. Sain viruslääke Zostriksin 800 Mg ja Lyrica 75 Mg lääkityksen. Kipu on edelleen vihmovaa ja päätä särkee. Osaksi päänsärky varmaan johtuu tuosta Lyricasta. Lääkäri vain kertoi että ota Buranaa lisäksi. Sairaslomalle piti jäädä, kun ei tällaisen kivun kanssa töitä tehdä. Kuinkahan kauan tämä kestää? 

sairastunut

Miten tehdään valkosipuli hunaj mässö ja miten sitä käyyeyään. Tuskailen hermosäryn kanssa.sa

697

Kiitos ed.tiedoista kokeilen kaikkia , huomenna menen ostamaan ainekset. Minulla ko.vaiva n.6v tosi pirullinen.

Tepa

Sairastin vyöruusun 2019 toukokuussa.Olin69 - vuotias. On edelleen haitannut liikkumista pidempiä matkoja. Kotioloissa ei ole särkyä mutta liikunnallisena ihmisenä olen lopettanut melkein ulkona kävelyn, kun lonkka jossa vyöruusu oli tulee niin kipeäksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat