Vierailija

Ne on upeita jos tykkää merestä laillani. Olen retkahtanut tuohon elementtiin vahvasti. Syitä on monia.
Otetaanpa vaikka värit. Joskus hailakkaa sinistä, välillä tummuu että liki mustaksi muuttuu. Syynä tietysti taivas ja sen oleminen. Merihän on taivaan peili. Meren pinnalla liikkuu pilvien varjot, auringon, kuun säteet. Mutta tämäkään ei vielä riitä, koska tuuli sekoittaa tuon peilin pinnan. Koko baletti muuttuu. Pienetkin laineet tanssittaa auringon säteitä välkkyen niiden mukana. Kuun silta saa elävyyttä kanteensa.
Toimintaa lisää kun valkkaa katselupaikan tuulen puolelta. Laineet nousee monimetrisiksi hyökkääjiksi jotka takovat rantaan ja aallonmurtajien kupeisiin. Syntyy kova pauke ja loiskunta soittaa taustalla.
Joissakin kohdissa meri huuhtoo rantaa mukaansa kuin ahne peto. Johonkin toisaalta työntää rojua ja kaislankortta metri tolkulla.
Mutta lisää tehosteita löytyy tuon veden valtakunnasta. Sumu voi olla niin sakea että 20 metrisen laiturin nokkaa ei eroita. Kun tuuli auringon avulla verhoa ohentaa, saattaa laivat ja veneet mennä kuin aaveet siinä harsossa.
Joissakin kivikoissa veden tyrskyt on hyvin eläväisiä. Roiskeita sylkee moneen suuntaan valkoisen kuohan kertyessä rantaan.
Siinä pari syytä miksi en ole kyllästynyt värittömiin rantalomiin. Tokihan sieltä pääsee poiskin, jos malttaa.

Kommentit (11)

Mikä näitä värkkejä vaivaa, joskus jumittaa ja sitten tulee tuplat.

Joka tapauksessa aloittajan sanoilla maalailu sai aikaan ikävän rantalomalle.
Joskus on ihan aiheellista nollata kaikki, nauttia auringosta ja sukeltaa meren syliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Helmikuussa herätellään helteisiin hetkiin, huilahtamaan huhtikuun huveihin hullutellen humoksessa.

Ajatukset alkoivat asiaa anomaan armotta. Annoin aiheessa ajatuksen askarrella.

Olen havainnut että massaloma rantaan on edullisempi kuin kaupunkiloma. Tietysti kohteesta riippuen.
Kohteissa on busat, taksit, raitsikat että junat edullisia mennä ja tulla. Joten ei tarvi tuntea itseään vangiksi vaan hypähtää kohteesta toiseen jos kiinnostavaa löytyy. Ei sitä meren tunnelmaa tarvi täysiä vuorokausia nauttia. Monasti riittää 20 t jos vähän nukahtaa välillä.
En harrasta auringonottoa paikallaan lojuen ja suojaöljyjä nuuhkien. Rannalla voi liikkua eikä nuo ihmismassat paljoa vetoa mukaansa. Eräissä kohteissa on myös reissumahdollisuus merelle. Jokin pikkusaari tai vaikka isompikin voi olla ihgu mesta käydä vilkaisemassa.

Jokunen tosi komee kuva tuosta taivaan ja meren värileikeistä. Parista teetätin suurennoksen jotka oli ovilevyn kokoiset.

Väkisin väännettyä. "Eräs" kertoo että hänellä on kaksi rantamökkiä merenrannalla suomessa. Mahtaa tykätä pilkkimisestä. Minusta kotimaan meret on hyisiä, kylmiä, likaisia. Ehkä kolme kuukautta kesällä siedettäviä.
Hauskaa oli myös ketjun valinta. Pisti kehut "matkaseuraa" ketjuun.

Jos se on yksinäinen ja hakee seuraa vapaa-ajanasunnoilleen. Suomessa on paljon yksinäisiä naishenkilöitä.

Lainaus:

Jos se on yksinäinen ja hakee seuraa vapaa-ajanasunnoilleen. Suomessa on paljon yksinäisiä naishenkilöitä.

Kyllä tuolla tyylillä onkin. Ei tarvi muuta.

Lainaus:

Lainaus:

Jos se on yksinäinen ja hakee seuraa vapaa-ajanasunnoilleen. Suomessa on paljon yksinäisiä naishenkilöitä.

Kyllä tuolla tyylillä onkin. Ei tarvi muuta.

Samaa ajattelen eli tuolla ylempänä kirjoittavalla ei taatusti liikaa seuraa ole.Vanhat mummot ovat usein kärttyisiä, ei niitä jaksa täyspäinen kuunneellaeikä katsella.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat