Videot: Näin käytät solmupuuta. Entä tunnetko kukkapuun?

Tee kranssi kotimaisilla, kätevillä työvälineillä!Lue koko juttu

Videot: Näin käytät solmupuuta. Entä tunnetko kukkapuun?

Kommentit (8)

Tuttua on. Molemmat ,solmupuu ja kukkapuu ovat tosi hienoja ja helppoja tehdä,niihin vaan jää koukkuun,eikä tahdo osata lopettaa.Pääsiäinenkin on tulossa,joten paperilankoja kevään väreissä ostamaan ja toteuttamaan itseään ja muillakin langoilla näitä voi tehdä.Oikein tervetulleita!!

No ni!!!! Pitikö mun mennä kattoon tää solmupuu-juttu?? Pakko saada tommonen laite. Ihana. Oon tehnyt erilaisia kransseja Jouluksi ystäville. Paperipäällysteisistä konvehdeista. Huomenna kauppaan ostaan paperinaruja. Että kiitti vaan. Kaikella ystävällisyydellä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niinpä niin, on jo muutama kranssi solmittu...koukussa ollaan, mutta ei haittaa...helppoa ja mukavaa puuhaa.

Kannattaa kokeilla kranssin tekoa myös esim. erivärisillä villalangoilla tai muilla pehmeämmillä materiaaleilla.
Näin sellaisia solmitun solmupuulla viime viikonlopun käsityömessuilla. Oli värikästä katsottavaa...kokeilinkin jo pienen kranssin verran, siinä meni sukkalankojen loput 'solmuun'.

Tämän sivun otsikkoriviltä kun klikkaat TEEMAT -välilehteä ja siellä klikkaat TEE ITSE -välilehteä, niin johan löytyy kuva kranssista, jota klikkaamalla avautuu kaipaamasi video...ja sitten solmimaan...

Tulipa kaunis kranssi, kun ostin viime viikonlopun messuilta tyllinauhaa, jota solmin paperilangan kanssa vuoroin nauhaksi. Kiitos ideasta!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat