Sivut

Kommentit (19)

Tukholman matka

Lappeenrannasta ei ole kuljetusta satamaan. Junat kulkevat, mutta tulee ylimääräisiä kuluja junasta satamaan, mikä satama? Puutteelliset tiedot matkasta.

Nämä on lähinnä tarkoitettu pääkaupunki seudun ihmisille ja erityisesti lehtitalon henkilöstölle. Siksipä tiedot on niukat.

Niinhän se on ,tuolla eteläsuomessa
Sen kun astut laivaan ja menoksi.Moni meneekin vain laivaan ja siellä viettää aikaa,ei käydä maisssa ollenkaan näillä lyhyillä purjehduksilla.Syödään ja vietetään viikonloppua.Terminaalien lähellä asuvilla on sellainen kotikenttä etu näiden matkojen suhteen.Halvempaa kuin mennä maissa jonnekin kylpylään.Mutta,mutta,nämä autolautta ym yritykset saavat valtavasti tukea meidän valtion verovaroista..Lieneekö sekään oikein.

Jos haluaa lisätietoja, täytyy soittaa lehteen.
Laiva ei ole myöskään purjelaiva, kuten tuossa edelle mainitaan.
Terminaalien lähellä asuminen maksaa, sen voin sanoa, eli tervetuloa tänne jos rahanne riittävät.

Täytyyhän meilläkin, jotka asumme terminaalin lähellä olla jotain etuja. Elämisestä maksamme kyllä pääkaupunkiseudulla kalliimman hinnan kuin muualla Suomessa. Tasan ei käy onnen lahjat :-D

En soita maksulliseen. En myöskään luota höpinöihin, ellei asiaa uskalleta kirjallisesti ilmoittaa.
Purjehtiminen on käypä yleistermi, minkä kaikki normaalit lukutaitoiset ymmärtää.
Suomen rataverkkoa pääsee myös Lappeenrantaan. Myös takaisin.

Lainaus:

Täytyyhän meilläkin, jotka asumme terminaalin lähellä olla jotain etuja. Elämisestä maksamme kyllä pääkaupunkiseudulla kalliimman hinnan kuin muualla Suomessa. Tasan ei käy onnen lahjat :-D

Niin, asuinpaikka on valittu työn, mutta myös harrastusten pohjalta.
Ja helpon matkallelähdön takia myös. Joutuu siitä maksamaan mutta ei valiteta,
Useimmiten on lähtöpaikka Hki-Vantaa lentokenttä.

Todellakin keväinen Tukholma kutsuu. Käyn siellä joka vuosi samoin kuin Tallinnassa. Kun käy usein, ei tarvitse aina nähtävyyksiä katsella, sen sijaan voi vain pistäytyä kaupungilla syömässä, ihailla kukkaloistoa puistossa, shoppailla, jos siltä tuntuu. Tallinnassa myös erilaiset hoidot, kampaajat jne saa halvemmalla kuin kotiSuomessa. Tuliaisia voi tuoda itselle tai muille, mutta miksikään kuormajuhdaksi en ala. Jos joku mielenkiintoinen näyttely osuu kohdalle, sinne voin toki pistäytyä. Illalla nautin tanssimisesta ja palaan virkistyneenä kotiin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat