Kuvia ja tunnelmia Laatokalta ja Ääniseltä

Tunnelmia ET-lukijaristeilyltä kesällä 2013: Syvärin kylässä, Valamon luostarissa, Kižin museosaarella ja Petroskoissa. Katso upeat kuvat!Lue koko juttu

Kuvia ja tunnelmia Laatokalta ja Ääniseltä

Kommentit (4)

Kesän 2013 ET-lehden risteily Laatokan ja Äänisen aalloilla onnistui erinomaisesti. Kiitän monipuolisesta laivaohjelmasta ja erityisesti Ahti Jokisen ja Taljankan esityksistä.

Reija Ypyän olisi pitänyt lähettää juttunsa tarkistettavaksi. Luokkatoverini etunimi on Pertti eikä Erkki. Kuvamme jatkotekstin olisi pitänyt kuulua:
- Professori Sergei Anishkov Leningradista vihittiin Helsingissä 1966 kunniatohtoriksi. Ultimuksena sain kunnian
avustaa 85 vuotiasta professoria, joka oli ollut itse Pavolovin oppilaana. Anishkov suositteli minulle matkaa
Kizhin saarelle. "Jos ei ole käynyt siellä, ei tiedä puuarkkitehtuurista mitään." Nyt toteutan Sergein ehdotuksen!
Kimmo nauraa.

Helsingissä 20.3.2014

Keväisin terveisin Kimmo Mustakallio

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
alimmainenupseeri

Aika suppeesti  on aihe herättänyt   keskustelua.  Olis kuvitellu että iso  lätäkkö  kaikkinensa  olisi kirvoittanut pitkät   jutut.

Tuo Ääninen  on tuttua  jo nuoruusvuosilta kun kylän miehet kävi  koukkaamassa.  Vaihvihkaa salaa kuuntelin kun  porukalla saunoivat ja  pirtua maisteli.

Vierailija

Tuosta Äänisestä muistui vain mieleeni "Äänisen aallot",  jota muistan jo yli 30 vuotta sitten edesmenneen kunnioittamani isäni joskus laulelleen. Hänen jäämistöstään löytyneestä sotilaspassista näin, että hän oli osallistunut niilläkin (Äänisen) seuduilla lukuisiin taisteluihin. Niistä, kuin ei yleensäkään sodasta hän ei koskaan puhunut mitään,- kaitpa ei pystynyt. Joskus muistan vain hänen kehuneensa siellä nykyisen rajan taakse jääneitä taidokkaasti veistettyjä, koristeellisia hirsitaloja joita kertoi siellä kaveriensa kanssa ihailleensa.

Sotaveteraanin poika.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat