Vierailija

Suomen kirkkain johto tai ainakin nimellisesti räpeltää säästöleikkuria. Kokouspaikat vaihtuu, huhuja liikkuu, valmista ei tunnu tulevan.
No tuo on pelkkää silmänlumetta. On muka vaikea asia kyseessä. Mutta aatelkaapa mitä olisi tapahtunut jos Jutta SDP olisi ilmestynyt yllättäin uutisiin kertomaan että vanhuksilta ja sairailta leikataan, koska ne kuolee kohta.

Sinänsä normitouhua että lapset, nuoriso, eläkeläiset, pitkäaikais-sairaat ovat aina riiston kohde että puoluepamput voi leikkiä jeesusta maailmalla ja ostella sadoilla miljoonilla romupanssareita leikkikaluiksi.

Kommentit (3)

Joukossa tyhmyys tiivistyy. 200 kansanedustajaa, kaikilla vähintään 2 avustajaa eli 600 ihmistä ilman töitä pyörii jossain salien nurkissa. Osa kyttää joppareiden ilmaisia lounaita hyvillä juomilla. Osa kyttää lehti-ihmisiä että pääsee esiintymään.
Demokratian näyttely on kallista. Asiat päättää puolueen keulat. Käytännössä nykysin Jyrki & Jutta.

Eikös Argadianmäeltä pitänyt tivoli jo ilmoittaa mistä miljardit revitään että Suomi varmasti hyytyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vietettyään noin kole kuukautta lomilla ja lähes 9 kuukautta tyhjänpanttina aikoo suomen älypäät ratkaista kahdessa päivässä velkaatumisasian, talouden vakauttamisen, soten viimeistelyn ja venäjän politiikan.

Kyllä onnistuu. Ennenmuinoin valtion butjetti vaati viikko para, Katainen runnoi 4 tunnissa. On diktaattori.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat