Ongelmana hiustenlähtö?

Naisenkin hiukset harvenevat iän myötä, eivätkä kutrit kasva takaisin nuoruusvuosien malliin. Mutta onko hiustenlähtö estettävissä ennakolta? Entä helpottavatko lääkkeet tai luontaistuotteet ongelmaa? Lue koko juttu

Ongelmana hiustenlähtö?

Kommentit (2)

Vierailija

Tässä artikkelissa on monta kohtaa , joihin suhtaudun varuksella. Eniten kummeksin kohtaa 5 jossa kysytään, voiko ehkäistä hiustenlähtöä eläkeiässä. Neuvotaan pesemään tukka joka päivä! Työelämässä ollessa olin jatkuvassa hiustenpesukierteessä. Kun jäin eläkkeelle pidensin pesukertojen välejä. Pesen hiukseni nykyisin 4 -5 päivän välein ja hiukseni voivat paremmin kuin koskaan. Hiukseni ovat elinvoimaiset ja kasvavat huimaa vauhtia. Ovat myös tuuhentuneet. Kampaajakin sanoi, että harvoin näkee näin tuuheita hiuksia vanhemmalla rouvalla. Tämän kun olisin tajunnut nuorempana niin olisin jättänyt jatkuvan hiustenpesun vuosia sitten.

Kutrikki

Samaa mieltä edellisen kanssa. Varttuneempi kestää hyvin pidemmät pesuvälit, hiukset voivat paremmin kun niitä ei pestä jatkuvasti. Kannattaa myös panostaa hyvälaatuiseen kuivasampposeen (esim Balmain). Hiukset muuttuvat, kun niihin tulee harmaata. Harmaa hius on usein karheampaa ja ryhdikkäämpää. Biotiini on ehdottoman tärkeää, sen pitää olla vahvaa, esim 5000 mcg,  jotta siitä on hyötyä. Mieluummin Ruohonjuureen kuin apteekkiin. 
 Hiukseni eivät koskaan ole olleet näin pitkät ja upeat kuin ne ovat nyt, 57-vuotiaana. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat