Seuraa 

Olen kuunnellut, kun Herrat/Rouvat Helsingin ovat lisäämässä ruuan arvonlisäveroa. Eivätkö he ole nähneet siellä ruokajonoja, koska ruuan hinnan korotus iskee lähinnä vähävaraisiin. Täytyy todella ihmetellä moista menettelyä. Olisiko kyseessä, ehkä, ole syömättä ja kuole pois kamppanja.......???????
Ei koske kaikkia, kuten tiedämme, mutta, mutta, koskee kuitenkin.
Jaa`a joka ei ole kokenut köyhyyttä, ei osaa edes kuvitella mitä se on.
Mihin Suomen maa on menossa, kysyn vaan.?

Kommentit (2)

Progressiota halutaan poistaa hyvätuloisilta. Kiinteistöveroa myös on pyrkimys kasvattaa. Kokoomukselle tuo kyllä sopii, mutta että myös näille muka " heikkojen puolustajille ". Luulotellaan, etteivät ko. verojen korotukset muka hidasta talouskasvua. Onkohan ikiliikkuja jo keksitty. Noita veroja et pääse karkuun veroparatiisiin ja ne varmasti menevät hintoihin mm. yritysten ja asumisen vuokriin, ja leikkaavat jokatapauksessa kaikkien käytettävissä olevaa ostovoimaa.

Suomi, kuten muut tyhjiin ajetut valtiot siirtyy harmaaseen talouteen. Itse siirryin jo vuosia sitten.
Kolmenkympin tuntipalkka edellytti yhtiötä yli 50e tuntiveloistusta. Harva ihminen maksaa remontista 400 e päivässä ja tarvikkeet päälle.
Itselle jäi kolmesta kynpistä 15 e verojen jälkeen. Ei tarvi kummoista matematiikkaa että kaikki voittaa kun tekee 25 e tuntihinnalla "pimeesti" Asiakkaalle 200e pv itselle 200e pv

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat