Vierailija

Pienestä koostaan ja vähäväkisestä kansasta on onni potkinut, ainakin joutopellejä.

Täällä näet yhteistä kakkua syö 9 puoluetta joiden apuna reservissä vielä 7 rekisteröityä puoluetta.

Maksajia pitää kosiskella. Siksipä RKP kehuu itseään keskustalainen, arvoliberalismi, pisteenä iin päällä ruotsinkielisyys. ( eli vähä paremmat)
Kok on vain keskusta-oikeistolainen liberaalikonservatismi. (Eli valkolahtarit )

Kesk. eli Juha Sipilä on reilusti uskovainen, pakko tunnustaa kun kuuluu orkesteriin.

Kommentit (19)

"Mikä aloituksessa liittyy PS-puolueeseen ?"
Ehkäpä juuri se, ettei sitä mainita muuten melko yleisluonteisessa parjauksessa.

Lainaus:

Kyllä niin monesta kommentista paistaa läpi persutuki. Saatkohan ihan palkkaa tai muuta 'puoluetukea'?

Kuka mitäkin puoluetta kannattaa. Elämme demokratiassa, siispä jokaisella on oikeus mielipiteeseensä.
Tuo "persu" on monen suusta tarkoitettu halventavaksi lyhenteeksi, siispä en käytä sitä, vaan sanon Perussuomalaiset tai PS.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

"Mikä aloituksessa liittyy PS-puolueeseen ?"
Ehkäpä juuri se, ettei sitä mainita muuten melko yleisluonteisessa parjauksessa.

On 15 puoluetta. Kolme mainittu. Yleisluontoisessa ? Hallituspuolueet päättää, hallitus tekee virheet.

Lainaus:

Lainaus:

Kyllä niin monesta kommentista paistaa läpi persutuki. Saatkohan ihan palkkaa tai muuta 'puoluetukea'?

Kuka mitäkin puoluetta kannattaa. Elämme demokratiassa, siispä jokaisella on oikeus mielipiteeseensä.
Tuo "persu" on monen suusta tarkoitettu halventavaksi lyhenteeksi, siispä en käytä sitä, vaan sanon Perussuomalaiset tai PS.

Miten asiayhteyteen sitten sopivat "joutopellet" ja "valkolahtarit"? Persu on sentään yleiskieleen vakiintunut.

Valkolahtarit oli kansalaisodassa käytetty nimike valkoisten puolen ihmisistä Vanha kansa muistaa ja historiaa lukeneet.
Joutopellet on ministereitä jotka rilluttelee rahat maailmalle eikä kolmeen vuoteen tee korjausta valtion tilaan
Nyt verottavat lapsilisiä. Valtion syöksy jatkuu alaspäin. Entäs seuraava korjaus. ?

Valtion touhut on pitkään olleet suoraa alamäkeä. Nyt päätetyt toimet ei korjaa tilannetta vaan pahentaa sitä. Toki vähän rahaa kertyy vahingojen peittämiseen.

Olen lukennut kuunnellut kyltymiseen asti ,kun ei muuta itketä kun laps perheitä, kun milloin tulee todella lasku kuinka monta lestaadio perhettä saa 5-12 lapsesta lisät ,kotihoidon tuki,lapset viedään hoitoon ,mulla on samassa työpaikassa 2miestä 15 lasta ,yks suku oikein sikiävää jokaisella vähintään sama. ENNEN saivat kodinhoitajan kotiin joka olis kuulunut vanhuksen avun saanti,Kyllä pitäis ottaa huomioon vakaumus ,eli eivät elätä koko laumaansa yhteiskunnalla, pyörät ei ole halvimmasta päästä,l.Kertokaa mulle miksi he ovat parempia,ja Sitten hulppeat kodit paljonko tulee as .tuet.Firman johtajat kierrättää palkkaansa,suurin osa kokoomus ,keskusta.Sitten aika hienoja kännyköitä yksin huoltajilla työttömillä ,mäyräkoira poikinee ,tupakka hampaissa.Mihin joutu meidän suuri ikäisten joukko nyt kun ollaan eläkkeellä vero isompi.Kaikkein enempi ,lapsettomat ,yksinäiset ei ole äitiys lomia ,lasten sairauden takia pois.Meidän ääni ei kuulu missään,.Jättäkää muumi mukit ostamatta kaappiin ,sitten työmatkakorvaus te käytte kaupassa samalla reissulla,ei sekään saa korvasusta jos loukkaa sen jälkeen olet käynnyt jossain ,työ matka päättyy kun oven aukaiset.Silloin kun oli hyvin alettiin jos mitä tukia antaan ,lapset voi kaikkein huonommin.ESIM,kun laps harrastaa kakarat vertaa merkki vaatteita mistä saa mallin,.Radiossa sanottiin eilen että kyllä ravintolassa näkee että on laps lisä päivä.Eiköhän se oo monella Suomalaisella pallo hukassa ja naapuri kateus.

Olet aivan oikeassa kirjoituksessasi. Kaiken perhanan eturyhmät, puoluekonut, mustalaiset, lahkolaiset ja kaiken huipuksi tummat lomailijat Afikan kärjestä saavat etuja ilman isompaa huutelua.

Suomi on hukkua sääntöin. On toki selvät alarajat Kelalla ja Sossulla ihmisten perusoikeuksista, mutta kun virkailija vetää rajoituslistan esiin niin oletkin jo velkaa niille.

Mutta näyttää ulkomailla paratiisilta. Harhaa. Jo -60 luvulla asiat oli paremmin, nyt hallitus on vetänyt maton alta. Kovalla kiireellä purkaavat hyvinvointivaltiota.

Puoluelistasta puuttuu eräs merkittävä ryhmä. Kapiaiset. Helppo työ, aikainen eläke, hyvin ehtii junailemaan omia ja upseeritovereiden tempauksia. Upseerivala edellyttää alempiarvoisia tottelemaan niin sodassa kuin rauhan aikana. Eli työvoimaa on paljon.
Evestit, majurit ja muut peltilaattakaulukset on usein vakuutusyhtiöiden johtoportaassa, pankkien keulassa kuin myös valtion ja kuntien päättävissä elimissä.
Lisäksi toimivat kuin maanalainen armeija. Niitä on kaikissa puolueissa vahtimassa omia etujaan

Onkohan täällä joku niin asiantunteva, että osaisi kertoa paljonko suomenmaassa on niitä rikkaita, kappalelukuisesti, joilta voisi poistaa lapsilisät kokonaan?
Mitä tuo 8 € kuukaudessa kaikilta perheiltä, vastaan rikkaat jotka nauravat asialle?

Lasketaan nääs lottomiljonääritkin ,ne jotka perii .Siksi lapslisät on vanhanaikainen avustus.Pitäis todella olla tulo katto omaisuus jotka otettais huomioon .Toimiihan toimeen tulo tuki ,as-tuki taitaa mennä tulon mukaan ei siis vaikka olis metsää ym omistusta .Ehkä perheet alkais rakentaan halvempia asuntoja ,kun kahtoo taloja saattaa olla 4h perhe siellä saa soittaa missä oot kotona,mikä huone.

Suomi on ollut vauras valtio. Mutta nyt hallitus elää eläkerahastojen ja ulkolaisen velanoton varassa.
Vähän lisää kertyy tuotantolaistosten myynnistä.

Aika kätevä hallitus.

Suomi on tosi upporikas valtio.Eihän muuten mitenkään voisi antaa upporikkaiden ja rikkaiden perheiden lapsille lapsilisää ihan vaan tilille korkoa kasvamaan tai viikkorahoiksi.Asumme öky valtiossa ! ei ole valtiola tiukkaa rahasta, saavat rikkaiden mukulat lisä liksaa törsättäväksi.

Vaalikoneisto käy hyvää vauhtia. Jyrki & Jutta pienenti lapsilisiä. Kokoomuksen suosio lähti nousuun ?
Kepu tulee alaspäin vaikka ei osaa ei arpaa lapsilisäjuttuun.

Vaaligalluppeja syötetään parit kuukaudessa, ennen vaalipäivää jopa parit viikossa. Annetaan vaikutelma että kokoomus on suosikki, se vetää hölmöt niitä äänestämään. "täytyy olla hyvä, kun noin tykätään"

Gallupejakin tekevät ihmiset, joilla on poliittinen mielipide ainakin jossain määrin.
Kuka sen huomaa, jos valikoidaan sopivat näkemykset? Selittäisi nuo heittelehtivät tulokset.

Gallupeissa tilaaja saa aina itselleen myönteisen tuloksen. Kun Ylekin on poliittisten puolueiden ohjauksessa, ei senkään gallupit todenmukaisia ole.
Ainahan voidaan kysely tehdä "sopivassa" ympäristössä, jottei tarvitse edes vääristellä. Yksi kyselijä kertoi jokin aika sitten, että moni haastateltu sanoi, että laita mitä tahdot, hänellä ei ole nyt aikaa tai edes haluja vastata, mutta saa ruksatuksi yhden haastatellun kumminkin. Tietenkin vastaus on silloin kyselijän kanta tai kyselyn tilaajan edun mukainen.

Ihmisiä muokataan galluppien avulla kannattamaan milloin mitäkin. Kovakin vastustus saadaan näyttämään hävinneeltä, kun julkaistaan joka kerran asialle myönteisempiä lukuja, vaikkei niissä olisi tosipohjaa ollenkaan. Laumaihmiset alkavat pitää itseään tyhminä, kun vastustavat. Se juuri on tarkoituskin. Aivopesu on onnistunut!

Eipä kannata kovin paljon gallupien totuudelle painoa panna.

Jos halutaan kattava ja lähes totta oleva kysely, se pitää laittaa esim. IS:n tai IL:n sivulle, johon kuka tahansa voi vastata missä tahansa ammattiin tai asemaan katsomatta. Otoskin on yleensä todella suuri. Tietenkin kyselyn ulkopuolelle jäävät ne, jotka eivät käy netissä tai lue kyseisiä sivuja. Netissäkin lienee mahdollista äänestystä manipuloida. Onhan siellä muutaman kerran ollut kysely, jossa tulokset on selvästi olleet väärin päin. Kyllä-äänet on tuloksissa olleet ei-ääninä ja päinvastoin. Se on ollut pääteltävissä kysytystä asiasta.

Netti- ja puhelinäänestykset arveluttavat.
Mitähän siitä seuraa, kun tulevaisuudessa mahdollisesti päätetään vaaleissa kone-äänestyksillä?
Nakkisormet tuskin niissä pärjäävät äänestäjinä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat