Vierailija

Olenkohan ankara ja kyyninen penkkiurheilija, kun suuren rummutuksen jälkeen moni suomalainen osallistuja tuntuu hiukan "turistilta"? Hiihtäjillä on yskää ja köhää, jääkiekkoilijat nukkuu, nyt ei vain menestytä perinteisissä lajeissa...?

Sivut

Kommentit (16)

metsänpoika
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Siellä tarvittaisiin sitä paljon puhuttua venymistä. Pelkkä rutiinisuoritus suomalaisilta ei riitä
mitaliin kun muut(kin) ovat huippukunnossa. Toivotaan parasta!

aluisa
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Hei,
Tulihan nyt kuitenkin edes yksi mitali, etteivät ihan tyhjin käsin tarvitse tulla kotiin.
Näin se elämä menee, ei se aina ole pelkkä myötälettä, vastamäet opettavat nöyryyttä ainakin noin omakohtaisesti koettuna.
Myötälettä taipaleellenne toivoen Aluisa

Hyvämieli
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Minulla on aivan uusi näkökulma suomalaisten olympiaurheilumenestykseen.
Ennen harmistuin suomalaisten huonosta menestyksestä ja osasin sanallisesti sivaltaa epäonnistumisten hetkellä, mutta nyt katselen kisoja leppoisasti ja nautin urheilusta olipa voittaja kuka hyvänsä. On ollut upeaa katsella maastohiihdon lennokasta menoa ja tuo Peetu hopeamitaleineen edusti ihan uutta rentoa voittajakulttuuria.
Toivottavasti nuorempi urheilija sukupolvi näkee urheilun hyvänä harrastuksena ja kisailee iloisellamielellä.
Hampaat irvessä urheilu panee syömään kiellettyjä aineita ja siitähän sitten seuraa ikävät jälkipuinnit mistä olemme saaneet lukea ja jotka ovat pilanneet urheilijan elämän.
Kyllä minäkin toivon suomelle menestystä, mutta en keinolla millä hyvänsä.
Mukavia hetkiä kaikille kotoiseen kisakatsomoon ja kannustushuutoja suomalaisille!

Oliko se oikeata arvointia ennen kisoja itseltään urheilijoilta omasta kunnostaan ja luulosta pärjätä vai oliko se vain opeteltusa ,käskettyä uhoamista,.Kun esim .Matti Heikinen sanoi ,että mitaliahan tässä on lähdetty hakemaan ja hiihtikö hän 2km ja kesketytti. Ehkä heidän pitää olympiajoukkueeseen kuuluessaan luvat parasta mahdollista ,vaikka jo realistisesti itse tietäisivätkin etteivät pärjää.
Suomeen tulo mitalikahveilla ei tosiaan taida olla tungosta jos Peetu yksin siellä on??!!

Voin vain onnitella itseäni siitä, etten ole penkkiurheilija - nyt ei tarvitse pahoittaa mieltään. Ja kun miesväki yöllä katselee sen minkä katselee, minä näen vain omia uniani.

Hiihtäjät eivät enää viitsi vaivautua tekemään töitä kisalippunsa eteen, lintsataan matkoilta milloin mihinkin vedoten: kuka on kadonnut kokonaan asuntolasta monoineen, ketä ei vain muuten huvita. Mäkihyppääjät keskeyttävät kun pää ei kestä? Mikäpä neuvoksi - pitäisikö toivoa "oikeita ongelmia" näille urheilijoille tätä pullamössöyttä parantamaan.

Siinä kun toiveet oli 12 mitallia, totesin hyvä jos 1 - 2. Optimistinen pitäisi olla, mutta kun siellä on niin paljon muita ja Suomalaisilla ei matkassa henkisenpuolen ammattilaista jne. Minä en suotta valvo ja tressaa. Kerkiää sen nähdä moneenkertaan uusintoina ne huippuhetket, jos niitä tulee.

Niin, joku totesikin että tavoite on saavutettu, sillä tuo 12 oli itse asiassa lukihäiriö: tarkoitettiin, että tavoite oli 1 + 2.
Mutta se oli silloin, kun tätä jääkiekon pronssia ei vielä ollut plakkarissa - ihanaa, Leijonat!

Vasta nyt huomasin tuonkin uutisen netistä; onnea Aino-Kaisalle! - Eihän tässä tarvitsekaan pukeutua säkkiin ja tuhkaan, vaan voi näin aamulla nauttia makoisat mitalikahvit.

Mitalitavoitteethan ylittyivät roimasti, kiitos joukkueurheilun!!!!! Varsinkin lätkäjoukkueet --- ONNEE!!!
Oikeessa oot, tulokset ehtii kuulla moneen kertaan, turha valvoa. Onnea Peetu - vähimmällä julkisella sponsaamisella suurin tulos!

marjutti
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

No nythän se mitalitoive ylittyi monenkertaisesti.
Kuinka monta pelaajaa ja huoltomiestä näissä naisten- ja miesten lätkäjoukkueessa olikaan!
No leikki sikseen,paremminkin olisi saanut mennä,mutta tää on tätä,aina ei voi voittaa.

Hyvämieli
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Näytti siltä, että huolto-, valmentaja-, tiedottaja-, toimittajaporukkaa oli sakeammin kuin urheilijoita.
Mitähän ne "eläkeläiskiekkoilijatkin" (Kurri ja Jutila) tekivät siellä aitiossa? KOhta siellä istuu myös Selänne ja Koivu.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat