Seuraa 
Liittynyt19.8.2015

Maaliskuussa palkitaan joka perjantai viikon sykähdyttävin lumikuva, joka on liitetty tähän keskusteluketjuun. Kuvasi voi olla komea, kaunis tai omalaatuinen. Tärkeintä on, että kuva liittyy tämän talven poikeukselliseen lumen määrään - esimerkiksi lumitöihin, maisemaan, ulkoiluun tai luontoon. Liitä kuvaan myös pieni tarina kuvaustilanteesta. Huomaathan, että voimme lähettää palkinnon (palkinto vaihtuu viikoittain, ensimmäisellä viikolla se on Rakas lapsenlapsi - Isovanhemman täyttökirja) ainoastaan niille rekisteröityneille keskustelijoille, joiden yhteystiedot meillä on tiedossa. Voittajan oikeaa nimeä ei luonnollisesti paljasteta, vain nimimerkki.

Tarja Rea Luomanperä
verkkotoimittaja

Sivut

Kommentit (82)

marjutti
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Hei!
Luonto on kuorruttanut kaiken ulkona olevan paksulla lumikerroksella.
Ulkovalon kupukin on tuunattu hauskannäköiseksi.
Illalla se vasta mukavan näköinen on,kun lampussa palaa valo.

aluisa
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Kovin on komeita talvikuvia teillä!
Meilläkin pihakoivu aivan huurassa vielä, vaikka tuuli jo tiputtanut lumia pois!
Terveisin Aluisa

Toivon, että palkinto olisi jotain muuta, kuin "Lapsenlapsi"-kirja. En ole isovanhempi, enkä sellaiseksi koskaan voi päästäkään, valitettavasti. Joten palkinto voisi olla jotain muutakin. :) Mutta, kauniita kuvia tässä! t. Biba

aluisa
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Hei kaikki,
Nyt on tosiaankin tuota lunta yllin kyllin meillä jokaisella. Nautitaan siitä kuitenkin, ei sitä joka talvi tule olemaan näin paljon.
Terveisin Aluisa

Lainaus:

Biba oletko varma että voitat?

En luultavasti voita, kun osallistukaan kuvakisaan.. mutta aion silti käydä kuvia katsomassa täälä! Tuo edellinen viestini oli tarkoitettu lähinnä ET-toimitukselle, joka palkinnoista päättää, ja se oli "vain minun mielipiteeni".

Hei Biba, Marjutti ja muut hyviä kuvia ja mukavia tarinoita lähettäneet!

Kiitos palautteestanne - olette aivan oikeassa: vaihdamme palkintoa joka viikko, jotta kaikille löytyisi mieluista tavoiteltavaa. Voittaja julkaistaan, ja seuraavan viikon palkinto julkistetaan joka perjantai.

Tarja Rea Luomanperä
verkkotoimittaja

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat