Vierailija

Onko kukaan lukijoista törmännyt vastaavaan tilanteeseen jossa edellisen avioliiton lapset osoittavat mieltään uudelle äitipuolelleen?

Olen avioitunut uudelleen kun edellisestä avioliitosta ollut puolisoni menehtyi syöpiin. Leskenä olin runsaat neljä vuotta. Lapseni piti yhteyttä vaihtelevin ajoin ja annoin heidän perheilleen rauhan olla omissa oloissaan. Ajoittain panin merkille näiden osoittavan mieltään aivan kuin olisin ollut osasyyllinen äitinsä sairauksiin. Perinnöstä teimme testamentin jossa eloonjäänyt puoliso saa hallintaansa asunnon ja irtaimen omaisuuden. Jakoa emme tehneet vaan jäin asumaan yhteisesti hankittuun asunto osakkeeseen. En näe mitään syytä jakoon koska leskelle on turvattu asunto loppuelämäkseen.

Lapseni mielenosoittavat siten että häätilaisuuteemme he eivät osallistuneet, onnitteluista puhumattakaan. Viimeisin yhteydenotto oli taholtani kun kutsuin koko porukan häihimme mutta kukaan ei ilmaantunut tilaisuuteen. Oli joskus puhetta miten pitäisimme yhteyttä ja heidän taholtaan se oli "joulukortti jouluisin".
Vaimoni lapset pitävät minuun yhteyttä harva se päivä joten mustasukkaisuus ilmiö on isän lapsien yksinoikeutta ja keksintöä.

Onko muilla ollut vastaavaa tilannetta ja miten olette jatkossa menetelleet vanhan liiton lasten kanssa?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat