Taloyhtiö sai uuden lain

Uusi asunto-osakeyhtiölaki velvoittaa asunnon omistajan ilmoittamaan etukäteen tavallisestakin remontista. Laki on entistä tarkempi ja selkeämpi.Lue koko juttu

Taloyhtiö sai uuden lain

Kommentit (5)

Wc-istuinta koskeva uusi Lainmuutos ihmetyttää, onko se niin että jos veden huuhtelulaite vuotaa pikkuhiljaa kokoajan ja on korjattavissa uudella varaosalla (joka tulisi huomattavasti edullisemmaksi taloyhtiölle), niin nyt osakas saa vaihdattaa koko homman asennuksineen Taloyhtön piikkiin kysymättä keneltäkään mitään ? ja tilata sellaisen istuimen jonka haluaa, meinaan että niissä on aika iso hintahaarukka !!! Jos asia on näin niin silloinhan kaikki osakkaat vaihtavat vanhat istuimet uusiin ja lähettävät laskun Yhtiölle. Syyksi sitten kertovat, et katos kun se vähän "lirisi" kokoajan .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aloittajalle sanon että höpöhöpö!

Ei kukaan voi omin päin tehd' ja laskuttaa taloyhtiötä. Kontrollin kautta ne menevät.

Niinhän sen minunkin mielestäni pitäisikin edetä, et ens kysytään lupa . Mutta tässä tapauksessa uusi "pönttö" on jo tilattu, mut maksumiehest ollu mitään tietoo kyseisellä ihmisellä. Siksi sitä täältä vähän kyselenkin, koska jos omin lupinensa menee tilaamaan, niin saa myös itse kustantaa ostoksensa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat