Vierailija

Kuka neuvoisi,miten ihmeessä koiran saa oppimaan olemaan haukkumatta joka ainoaa ääntä lähiympäristössä. Haukkupanta ei tule kysymykseen,koska sitä koira pelkää niin paljon.Lenkille koira pääsee 4 kertaa päivässä,eli ainakaan ulkoilun puute sitä ei vaivaa. Koira on jo 8 vuotias. 9Joskus harvoin sillä on päivä,ettei hauku ihan niin paljon ,mutta yleensä kuulostelee koko ajan,kuuluisiko mistään mitään ääniä.

Kommentit (2)

Kannattaa paneutua koiraoppaisiin. Tulee mieleen, että koirasi ajattelee olevansa lauman johtaja ja siksi kuulostelee kaikki "vaarat" ja ilmoittaa sinulle kulkijoista. Koirasi taitaa olla hyvä vahtikoira, mutta haukku on tietenkin häiritsevää. Koirakouluun siis... :D
uskis♥
ps Kyllä vanhakin koira oppii uusia temppuja :D

Oletko tutustunut sitruunapantoihin? Koiratarvikkeita myyvistä liikkeistä saa ostettua. En tiedä soveltuuvatko ne kaikille koirille, mutta uskoisin. Ja ainahan sitä voi lopettaa jos ei näytä että se ei ole oikea tapa. http://www.koiratarvikkeita.com/sitruunapanta/ tuolla on hyvää infoa sitruunapannoista. Kannattaa lukasta ennen tilaamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat