Vierailija

Ihminen on typerin eläin maan päällä.
Saa tässä koittaa pelastaa maailmaa pienellä "pompannapilla" ajelemalla, ja meidän omien poliitikkojen egon pullistelu suomalaista autoilijaa syyllistämällä on kuin suolistokaasut Saharaan.
http://www.radiopooki.fi/uutinen_lue.php?id=16745

Kommentit (4)

Lainaus:

Pitäisikö ryhtyä häpeämään, kun kuulumme kaiketi kumpikin samaan tyhmään ja typerään joukkoon?

Tilannehan on sama kuin, että - ystävät voi valita - sukulaisiaan ei.Tuskinpa tulevat sukupolvet kiittävät meitä tästä maapallon rajallisten luonnonvarojen hullusta ja paniikinomaisesta haaskaamisesta. Siis tavallaan häpeän, vaikkakaan en lentele ympäri maailmaa ja ostan vain mitä tarvitsen vaatimattomaan elämääni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luonnonvarojen säästö on tyhmää leikkiä. Nyt esimerkiksi ostoskassien kielto. Kuulostaa hienolta mutta vaikutus on yhtä tyhjän kera.
Polttoainetta pitäisi säästää. Useat armeijan koneet liuhtoo taivaalla ja kulutus on useissa kuutioissa. Pelkästään suomessa. Kun katsoo lentokarttaa niin eurooppa on täpliä täynä. Miksi. Puhelimet pelaa, kirjeet kulkee, minkä hiton takia kaikenmaailman ihmiset täytyy mennä eestaa. Pelkästään säästöihin pyrkivä EU lennättää tuhansia ihmisiä johonkin palaveriin joka päivä. Hupaisaa pelleilyä.

Kyllä on aivan ymmärrettävää jotkut näistä purnauksista.Miksi esimerkiksi tuo USA häärää ja määrää täällä vanhan mantereen puolella.Ei taida olla valmis vielä omakaan manner.Ja noista muovipusseista on sekä haittaa että hyötyä.Kuka on käskenyt niillä meret tuhota,voi meitä ihmisparkoja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat