Eila 66: "Nuukalla on varaa antaa rahalahjoja"

Eila Harju on osannut aina pistää rahaa syrjään. Oman pojan lapsilisistä kertyi hyvä potti ensiasuntoa varten. Nyt isoäiti laittaa kahden pojantyttären tileille joka kuukausi 50 euroa.Lue koko juttu

Eila 66: "Nuukalla on varaa antaa rahalahjoja"

Kommentit (6)

Hyvin tutulta tuntuu tuo kuvaus, omaa ikää myöten. - Se vain erona, että lapsilisiä en pystynyt laittamaan säästöön, vaikka kuinka olisin halunnut. Menivät lasten välttämättömiin koulu- ja muihin kuluihin viimeistä "mummonpenniä" myöten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei se nuukuuskaan välttämättä riitä, jos tulot/eläke ovat hyvin pienet. Siinä mielessä tuo valittu otsake "Nuukalla on varaa antaa rahalahjoja" ei ihan pidä paikkaansa kaikkien kohdalla. Toki köyhäkin mummu/ukki pyrkii ilahduttamaan jälkikasvua parhaan kykynsä mukaan. Eivätkä kaikki lahjatkaan ole aineellisia.

Ei nuukuus ole leuhkimista. Jokainen voi iloita nuukana elämisen onnistumisestaan toivomallaan tavalla. Jos lapsen vanhemmat ovat hyvin toimeentulevia, ei meidän mummujen mieleen välttämättä tule rahalahjat. Jokainen osoittaa rakkauttaan lapsiinsa ja lastenlapsiinsa omalla tavallaan, enkä ymmärrä 27.4. klo 13.16 tokaisua tässä yhteydessä lainkaan.

 

 

 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat