Vierailija

Kokoomus ja Keskusta pelasi yhteen. Huonot tulokset tiputti Keskustapuolueen hyvin alas. Kokoomus ei tippunut.
Kokoomus ja Sdp olivat (ovat) kimpassa. Miinuksella meneevät tasatahtia. Miksi vain Sdp tippuu suosiossa
ja pääpaha kokoomus ei paljon mitään.

Mistä tuo tuollainen johtuu.

Kommentit (4)

Kokoomus on saanut pidettyä omien äänestäjiensä edut tai jopa lisännyt niitä ja ottanut muilta, mistä kaikki muut puolueet paitsi rkp saavat kärsiä. On siis vedetty kokoomuspolitiikkaa, jolloin muiden puolueiden äänestäjät tuntevat itsensä petetyiksi.

Kokoomus= herrojen puolue, katsoo parempiosaisten etuja ynnä ottaa köyhemmiltä. SDP on mennyt samaan junaan. RKP nyt menee mihin junaan tahansa kun vaan saa olla kyydissä. Vasemmistoliitolle tuli stoppi ja tekivät siinä oikein (kannatusluvut nousseet). Viherpiiperöt ei ymmärrä talousasioista, omat periaatteet tärkeintä ja ovat monen asian jarruna. Kristilliset diibadaaba-puolue.
Täytynee katsoa keskustaa tai perussuomalaisia. Perussuomalaiset; jaa-a, ehkä, ehkei sittenkään. Tuntuvat olevan , miten sen nyt sanoisi, jollain lailla amatöörejä politiikassa.
Mitä siis jää jäljelle? Aivan oikein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seuraavissa vaaleissa kokoomus tarvii apupuolueen niinkuin ennenkin. Siksipä löytyi Sipilä kepun keulaan ja suosio hyppäsi 14 % pohjasta 23 % Tämä siis gallupeissa. Mutta tällä tempulla narrataan tuhansittain höperöitä äänestäjiä.
Kehuivat että Sipilä on rikas talousmies. Toki sai perintönä 10 miljoonaa josta poltti casinotouhussa 8 milliä
Eli aito viisas hallitukseen. Samanlainen rahanhukkaaja kuin Jyrki.

Oudointa kepun äänestämisessä tulevissa EU-vaaleissa on se, ettei voi tietää, meneekö ääni Nato-kannattajalle vai vastustajalle, EU-kielteiselle vai -myönteiselle. Ennen sanottiin, että SDP:ssä on katto korkealla ja seinät leveällä, mutta kyllä nykyinen keskusta on paljon hajanaisempi. Ajatelkaapa ehdokkaita Mikael Pentikäinen ja Olli Rehn vastaan Paavo Väyrynen.

Persuja äänestävä taas ei tiedä, mihin ryhmään valittu tulee asettumaan. Parlamentin tuleva ryhmä on tärkeämpi tietää kuin puolue kotimaassa. Ryhmän ajamalla politiikalla on merkitystä äänestyksissä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat