klo 11:35 | 3.5.2014
/etlehti.fi/s3fs-public/discussion_topic_image/original_33539.jpg?itok=ldukFGTV)
Hieman on hinnoissaan kotimainen peruna.
Espanjalainen uusi peruna 1,29 kilo. Sitä pikku
pussukka ostettiin ja yllättävän hyviä olivat,
Kesä/heinäkuun vaihteessa oman maan perunat
kenties syötävissä.
Kalaa ja uutta perunaa voilla, curmeeta.
Espanjalainen karmeeta curmeeta.
Rymättyläläinen ihanaa gourmet-juhlaa.
Olkoot vaikka hunajaa, minä en niitä peukalonpäänkokoisia nappuloita osta. Espanjan taivaan alla kasvaneet on aromirikkaita herkkuja. Rekka tuo maahan 2 vrk Eli jotakuin sama tahti kuin kotimaisella.
Ei ehdi nahistua.
Suomalaisia on helppo riistää. Aina löytyy näyttämisen haluisia hölmöjä.
Kai luottoluokituskin jotain kertoo maiden ja riiston eroista? Auringon määrä rakentaa courmeen ja gourmetin eron. Ja koko; ohra ja tattari ovat pieniä, mutta gourmetruokaa.
kulinaristi
Pureskelee jotkut kynsiäänkin. Aina löytyy näyttämisen haluisia hölmöjä. :)
Kärpäsetkin on pieniä, mutta hyvää ilmeisesti. Minua ei kiinnosta politiikka perunoiden kanssa.
Vappuna maistoin Espanjan uutta perunaa kera sillin.
Aivan huippua oli. Ostan toistekin tuohon reilun euron kilohintaan.
Mutta meillä oli kaupan virolaista ja puolalaista pottua 0,39/kg Kyllä ostin paljon ja valmistin
monella tapaa.Herkullista ruokaa syntyi.
Maksim