Seuraa 

Onko teillä jollakin kokemuksia rukouksen avulla parantumisesta? Itse tiedän monia, jotka ovat saaneet suurta apua rukouksesta. Senkin jälkeen, kun lääketieteen keinot on loppuun käytetty, on rukous voinut parantaa. Minulla on myös omakohtainen
kokemus rukouksella parantumisesta - ihmeet ovat mahdollisia.

Sivut

Kommentit (125)

Jotain siunausta on elämässä ollut, kun miettii jälkeenpäin. Minulla on tunne, että kun jotain oikein vaikeaa ihmiselle annetaan, hän saa vastaavasti myös jotain hyvää elämäänsä. Ehkä se on tätä, ettei kenellekään anneta kannettavaksi suurempaa taakkaa, kuin hän jaksaa kantaa. Vaikka ei jaksaisi uskoa huomiseen, se kannattaa. Pieni valo pilkistää jostain, kiitollinen voi olla tästä päivästä.

Koko ajan tapahtuu rukouksella parantumisia, rukouksesta on suurta apua joko lääketieteen tukena tai sen jälkeenkin, kun lääkärit ovat sanoneet ettei mitään ole enää tehtävissä. Jo nuorena lukemani Kathryn Kuhlman´n kirja "Miracles are posibble" vakuutti minut tästä asiasta, sekä myös Helena Konttisen elämänkerta. Nykypäivinä rukouksen avulla parantumisia tapahtuu mm. Pirkko Jalovaaran ja monien muiden Jumalaa lähellä olevien henkilöiden kautta. Myös jokaisen meidän esirukoukset ovat tärkeitä ja tulevat kuulluiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulla ei ole omakohtaista kokemusta mutta uskon että keskustelu Jumalan kanssa voi parantaa. Kysymyksessä on kuitenkin Jumalan tahto joka vaatii nöyränä olemista joka tapauksessa. Ihmeitä kuitenkin tapahtuu koko ajan. Erilaisia varjelukokemuksia minulla on useita. Täytyy jälkeepäin aivan ihmetellä kuinka asiat vaan kertakaikkiaan loksahtavat oikeille raiteille vaikka välillä tuntuisi että pimeän putken päästä näkyvä valokin on jo sammutettu. Omatunto ohjaa ja omatunto on Jumalan ääni ihmisessä.

Sanotpa kauniisti "omatunto ohjaa ja omatunto on jumalan ääni ihmisessä", tähän
ajatukseen on hyvä yhtyä. Elämän monesti "koetellessa" hiljainenkin rukous nousee
ja voi huomata turvallisuuden tunteen joka täyttää mielen.

Kun äitini oli pitkäaikaissairaalassa vakavasti sairaana, pyysin apua Pirkko Jalovaaralta netin kautta. Äiti sitten kerran kertoi, että oli tuntenut päänsä päällä kuumat kädet, jotka siunasivat häntä. Pää tuntui kuumalta (äidillä oli ollut laaja aivoverenvuoto). Rukouksella on voimaa. Äidin tapauksessa, oli kuolema, ikävä kyllä, väistämätön.

Rukouspyyntöihin on tietenkin aina lisättävä "tapahtukoon kuitenkin Sinun tahtosi, ei minun". Se ei kuitenkaan ole aina helppoa, jos kyseessä on läheinen ihminen ja ehkä pelko siitä, että Jumalan tahto ei olekaan sama kuin minun. Ja pyynnöthän tulisi viedä kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi. Nyt, kun Sakari Oravan nimi on taas ollut uutisotsikoissa, niin hän on kertonut aina ennen leikkausta rukoilevansa potilaan sekä leikkauksen puolesta. Kannattaa lukea kirja: URHEILUKIRURGI SAKARI ORAVA MEILLÄ JA MAAILMALLA.

Mielenkiintoisen aiheen olet tuonut Grandmother :)

Grandmother

Rukouspyyntöihin on tietenkin aina lisättävä "tapahtukoon kuitenkin Sinun tahtosi, ei minun". Se ei kuitenkaan ole aina helppoa, jos kyseessä on läheinen ihminen ja ehkä pelko siitä, että Jumalan tahto ei olekaan sama kuin minun. Ja pyynnöthän tulisi viedä kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi.

Lisään vielä, että pyyntömme Jumalalle tulee tehdä Jeesuksen nimessä.
Raamatun mukaan Jeesus on ainoa välimies Jumalan ja ihmisten välillä.
"Iankaikkinen elämä on sitä, että he tuntevat sinut, ainoan tosi Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen, jonka sinä olet lähettänyt." Johanneksen evankeliumi, luku 17, jae 3.

Jumala kyllä kuulee kaiki rukouksemme, mutta kuten Grandmother kirjoitti, aina vastaus ei ole sellainen, jota toivomme. Mutta kun tiedämme, että Taivaallisen Isämme tahto on aina hyvä, voimme luottaa siihen, että kaikki kuitenkin lopulta koituu meidän ja rukoustemme kohteen parhaaksi.

Itse olen saanut nähdä monia parantumisihmeitä, ja muutenkin varjelusta ja johdatusta on ollut omassa ja koko perheen elämässä monissa vaikeissa tilanteissa. Tässä ajassa on valitettavasti hyvin paljon eksytystä, eivätkä kaikki ihmeet ole Jumalasta lähtöisin. NewAge ja monenlaiset itämaiset hoidot ja väärät opit yrittävät tuoda eksytystä tähän ennen kristittynä tunnettuun maahamme. Raamattua on alettu pitää vain tarukirjana, vaikka siinä on totuus.
Mutta tällainen aikahan on Raamatussa kuvattu, ja aina vain pahemmaksi menee,ja ennen Jeesuksen toista tulemista.

TV7 nettisivuilla on nähtävissä urheilukirurgi Sakari Oravan haastattelu ISÄNNÄN PÖYDÄSSÄ - VIERAANA SAKARI ORAVA, todella mielenkiintoinen haastattelu. Kannattaa katsoa!

Lainaus:

TV7 nettisivuilla on nähtävissä urheilukirurgi Sakari Oravan haastattelu

ISÄNNÄN PÖYDÄSSÄ - VIERAANA SAKARI ORAVA,
todella mielenkiintoinen haastattelu.
Kannattaa katsoa!

Kiitos tästä linkistä :) Oli todella mielenkiintoista, varsinkin kun kyseinen kirurgi on ollut viime päivinä niin paljon mediassa esillä. Ohjelmassa selviää syy hänen taitavuuteensa ja menestykseensä.

Kiitos kirjoituksestasi, joka on vaikuttava todistus Jumalan voimasta ja huolenpidosta.
Eipä meistä kukaan ole täydellinen, minä myös koen itseni heikoksi ja välillä kompuroivaksi tällä taivastiellä. Jeesuksen armoon turvaten saan kuitenkin tällaisena vajavaisena vaeltaa ja luottaa Taivaallisen Isämme ohjaukseen ja hoitoon. Perheessämme on saatu paljon rukousvastauksia, paranemisia, työpaikkoja, asuntoja jne. Myös ihan pienissä ja arkisissakin asioissa on apu tullut rukouksen seurauksena miltei välittömästi. Täytyy myöntää, että liian vähän tulee kiitettyä kaikesta hyvästä, mitä meillä on Jumalan lahjana. Siunausta sinulle, edellinen kirjoittaja, sekä kaikille muillekin lukijoille!

Anonyymi 20.03.2010 13.48

Tulla rukouksen kautta parannetuksi. Kokemuksena se on aika järkyttävä. En sulje pois lääketieteellistä apua - luotan siihen. Rukous ja Jumalan voiman kohtaaminen vetää aika hiljaiseksi. Monella eri tavalla. Minä en todellakaan ole mikään uskovaisen ihmisen mallikuva tai elämäni olisi mitenkään esimerkillistä saati kristillistä vaellusta, kuitenkin Jumalan hyvyys ja Jeesuksen Kristuksen kautta saatava armo kohtaa ja konkreettisesti auttaa minua. Se vetää aika hiljaiseksi. En kuitenkaan ole kokenut, että minun tulisi noiden johdosta muuttua joksikin "hihhuliksi". Eräs ystäväni pyysi minua tulemaan Sanan ja Rukouksen iltaan puhumaan kokemuksistani. Koin asian heti vaikeaksi, siinä pistin käpälöitä ristiin ja kyselin Taivaan Isän tahtoa, ajatuksena se, että Hän antaa siihen minulle selvän halun mennä puhumaan ja jollekin toiselle myös ajatuksen pyytää minua. Silloin voisin, koska, silloin en vain olisi siellä leuhkimassa omista kokemuksista ja kenties osaisin puhua niin, että kiitos kuuluu Taivaan Isälle ja me vain hänen lapsinaan saamme nauttia hyvästä huolenpidosta.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiitos Sinulle tästä kirjoituksestasi. Siinä on paljon samanlaisia ajatuksia kuin minullakin. Omassa sairaus/parantumiskokemuksessani voin koko ajan nähdä ihmeellistä johdatusta.
Kaikki tapahtuu Hänen johdatuksestaan, myös se mitä kerrot tuntemuksistasi mennä puhumaan Sanan ja Rukouksen iltaan. Sinua siunata tahdon…. t. Grandmother

Rukous on minulle tullut vuosien myötä kantavaksi voimaksi. Vaikea on arvioida onko sairaudet parantunut maallisen avun kautta vai rukouksen myötävaikutuksella? Nyt kun ikää karttunut ja sen myötä terveyskin "rappeutunut", niin monasti mielessä käy ajatus josko en enää huomista näe? Nyt onkin oleellisisnta oma uskonkilvoittelu ja esirukous erinäisten ihmisten puolesta. Rukousvastauksista voisin lainata Raamatunlauseita esim. " Anokaa ja uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva" "jos Sinulla olisi uskoa sinapinsiemene vertaa, niin voisit sanoa tälle vuorelle ´siirryy täältä tuonne` ja se siirtyisi, eikä mikään olisi teille mahdotonta" ja paljon vastaavia lupauksia löytyy Raamatusta. Itsellä ollut monia tilanteita joissa Jumalan varjelus ja enkelien läsnäolo ollut lähes konkreettisesti läsnä, niin ihmeellisiä apuja ja asioiden selviämisiä, jotta voisi peräti kirjan kirjoittaa! Sellainen epävarmuus minun rukouksissa on, ettei ole seurakunta-yhteyttä, rukouspiiriä tms. niin kaikkinainen uskonkilvoittelu ja kasvaminen on yksinäistä puuhaa. Kyllä tuota lähetyskäskyä kirkkomme (evl) voisi kotimaassakin suorittaa! Kaikki eivät ole niin sosiaalisia ja oma-aloitteisia, jotta rohkenisivat johonkin rukous/raamattupiiriin osallistua. Suosittelen lukemaan Merrill Carothers Kiitoskirjat, erittäin mielenkiintoisia tarinoita Kiitoksen Voimasta muuttaa ihmisen elämää. Siunauksellista Pääsiäisen odotusaikaa !

Olen rukoillu mutta en ole saanut vastausta , selkäleikkauksessa tuli hermovaurio ja siitä seurasi äärihermotulehdus lääkärit ei pysty kun myrkkyjä antamaan joista on pahoja sivuvaikutuksia pakko on vaan ottaa tää on niin tuskallinen vaiva ja tästä menee lihat jaloista , kun sais näitä kipuja väheneen että jalsais elää, olen pyytänyt Jumalalta voimia.

Rukous on silta luokse Jumalan
Rukous on polku luokse auttajan
Rukous on lintu, joka lentää taivaaseen
Rukous tuo rauhan sydämeen

Oletteko tutustuneet Verkkokirkkoon?
Siellä voi vierailla eri huoneissa ja halutessaan jättää
myös rukouspyyntöjä.
http://www.verkkokirkko.fi

Minulla se ihan "suosikeissa".

Olen viimeaikojen tapahtumien vuoksi varsinkin miettinyt paljon tuota, miten rukouksen avulla voi parantua. Olin menossa leikkaukseen, riskipotilas monilta osin, ja pelkäsin jo etukäteen kovasti. Puolestani rukoiltiin, joppa ihminen, joka kertoi omaavansa rukouksen avulla parantavan lahjan. Valitettavasti asiat menivät pieleen, olin menehtyä leikkauksen jälkeiseen verenmyrkytykseen. Lisäaikaa elämälle vielä sain, jo kolmannen kerran elämässäni kävin kuoleman rajalla. Uskottavahan se on, että jokin tarkoitus ja suunnitelma Jumalalla vielä on elämälleni, vaikka itse olisinkin jo ollut valmis lähtemään, niin kipeä ja monisairas ihminen olen.
Uskon siihen, että jokaiselle meille on määrätty ne elinpäivät ja kaikesta huolehtii ja päättää Jumala. Uskon silti myös rukouksen voimaan, mutta se rukousvastaus ei aina tule siinä muodossa kuin me pyydämme, vaan kuten Isä meidän rukouksessa rukoilemme : ...tapahtukoon Sinun tahtosi.

Armolahjoja on monenlaisia, mutta Henki on sama, mm. parantamisen lahja,
profetoimisen lahja, kielillä puhumisen lahja ja jne. (1 Kor.11).

Uskon, että meille kaikille on annettu joku armolahja, jota voimme
käyttää yhteiseksi hyväksi. Se voi olla ihan pienikin asia, joka
tehdään rakkaudella toisten hyväksi pyyteettömästi.

Myös parantamisen lahjan saaneet ovat "kanavia", jotka vievät pyyntömme
Jeesuksen Kristuksen nimessä, kiitoksen kanssa, Jumalalle tiettäväksi ja
pyytävät aina, että Hänen tahtonsa tapahtuisi. Sinä edellinen kirjoittaja
tunnet ehkä itsesi pettyneeksi, kun et saanut odotustesi mukaista apua
rukouksesta. Jumala vastaa rukouksiin omalla tavallaan ja ajallaan,
Hän rakastaa meitä kaikkia ja tahtoo meille hyvää.

Hei! tosi lohdullista kuulla sinun tarinasi tuntuu et minä olen rukoillut ja kysynyt Jumalalta et miksi tuntuu että taakkoja annetaan toisille enemmän kuin jaksais kantaa ,minulla on jatkuvat krooniset säryt polvis nivelrikot jotka kiusaa öisin eikä anna nukkua ja töissökin pitäs käydä vielä osaaikaisesti lisäksi minulla on epilepsia joka taas ei tee hyvää kun on aina melkein väsynyt ,taistelen epätoivoa vastaan ja uskokin alkaa horjua kun ei apua tunnu tulevan ,vaikka pitäs ajatella et kaikulla on tarkoitus miksi toinen esim. paranee rukouksen voimalla ja toinen ei haluaisin kommentteja teiltä hyvät ihmiset mikä auttaa jaksamaan ettei masennu ja vaivu epätoivoon Nimimerkki. hukassa

Hei Sinä taakkojesi alla kipuileva,
Miksi toinen parantuu rukouksen voimalla ja toinen ei? Siihen me ihmiset emme
varmaan tiedä vastausta, se asia on Korkeimman kädessä.
Älä vaivu epätoivoon vaan rukoile ja kiitä. Pyydä apua, samalla kiittäen, kuin olisit
jo saanut sen mitä pyydät.

Isä Meidän rukous on avain: muista käyttää sitä usein.
Jos et muuta jaksa pyytää, niin huuda Jeesuksen Kristuksen puoleen: AUTA MINUA!
Hän kyllä tietää mihin apua tarvitset. Muista myös Herran siunaus.

Jos olet rekisteröitynyt, vaikka kirjoitat Anonyyminä, niin voit halutessasi lähettää minulle yksityispostia. Siis, jos haluat puhua enemmän tästä aiheesta.

Minä en ole mikään Raamatun tai rukouksen asiantuntija, vaan ihan tavallinen,
kiitollinen rukousavun ja jokapäiväisen johdatuksen ja siunauksen vastaanottaja.

Voimia Sinulle t. Grandmother

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat