Vierailija

Olisiko sellainen aihealue omana kohtanaan, johon tulisi tiedoksi kilpailujen voittajat, lukijan kysymys /ehdotus toimitukselle, toimituksen vastaus kysyjälle?

Kommentit (14)

Tarkoitatko esimerkiksi ristikon, paras juttu -kilpailun ym voittajien nimiä? En tiedä, tarvitaanko ne nettiinkin, koska ne ovat lehdessä. Mitä mieltä muut lukijat ovat?

Sari Alho
toimitussihteeri
ET-lehti

Ystävyys-kohdassa on näköjään useampi kysely kirjoituskilpailun voittajasta.
Eihän se varmaankaan pahitteeksi olisi vaikka täältä nettisivultakin löytyisi tiedot voittajista.
Mielestäni riittäisi ns. erikoiskilpailujen voittajat, niinkuin esim. tämä ystävyysaihe oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"En tiedä, tarvitaanko ne nettiinkin, koska ne ovat lehdessä."

Kaikilla ei välttämättä lehteä ole selattavana, ja voittajien nimet voinee julkaista netissä tuossa tuokiossa. Ehkä tuollaista kannattaisi harkita?

Lainaus:

Mene ja tiedä tarvitaanko tänne nettiin.
Toimitus päättäköön asian keskuudessaan.

Eiköhän tämän keskusteluntarkoitus ole parantaa tiedottamista lukijoillepäin, joten mitä vahinkoa on tiedonsaannista netin kautta?

Voisikos toimitus kertoa/järjestää yksinäisille jonkinlaista yhteistä matkaa et-lehden puitteessa. Jokin yksinäisten teemajuttu mukavan tekemisen merkeissä kenties. Ikäraja jotain 50v ylöspäin. Jään innolla odottamaan, enkä taida olla ainut tässä asiassa.?

Minäkin teen oman ehdotukseni vaikkapa ET-lehdelle. Täällä on esitetty toivomus yksinäisille "ikäihmisille" ideoimasta tapaamisesta, lomasta vaikkapa. On tarjottu kylpylää, tanssia, liikuntaa ja ulkomaanmatkojakin sisältäviä juttuja. Minä esittäisin sellaista yhteistä , vaikkapa viikon kestävää tapaamista, jossa taulujen maalaamista harrastavat ihmiset tapaisivat. Paikan ei tarvitsisi olla kallis kylpylä eikä sitä varten tarvitsisi ulkomaillekaan lähteä. Sen voisi järjestää vaikka esim. jollakin koululla, nehän ovat kesäaikaan tyhjillään ja varmaan sopuhintaan sellaisen saisi vuokrattua. Siellä voisimme jakaa tietoja ja kokemuksia maalaamisesta, jutustella ja tehdä kaikenlaista mukavaa, vain taivas olisi kattona. Miksei myös lavatansseissa pistäytyä, esim. Mitä mieltä olette ?

Hei kaikki tapaamisia toivovat!

ET:llä on erilaisia lukijatapahtumia ja -matkoja paljonkin. Kaikista niistä on juttua lehdessä hyvissä ajoin. Useimmat tapahtumat löydät myös täältä nettisivuilta: http://www.nettiet.fi/tilaajaedut/ Vaikka linkin nimessä on "tilaaja", osa eduista on myös muille ET-lehden lukijoille.

Terveisin
Sari Alho
toimitussihteeri
ET-lehti

Eerica kirjoitti:
Minä esittäisin sellaista yhteistä , vaikkapa viikon kestävää tapaamista, jossa taulujen maalaamista harrastavat ihmiset tapaisivat. Paikan ei tarvitsisi olla kallis kylpylä eikä sitä varten tarvitsisi ulkomaillekaan lähteä. Sen voisi järjestää vaikka esim. jollakin koululla

Hei Eerica,
Erinomainen idea tuollainen tapaaminen! Valitettavasti kuitenkaan ET-lehdellä ei ole mahdollisuutta sellaista järjestää, meillä ei ole "organisaatiota" eikä henkilökuntaa matkojen järjestämiseen. Mutta mikä estää lukijoitamme itse järjestämästä tapaamista? Ei tarvita kuin yksi "puuhanainen", joka aloittaa. Ehkäpä sinä?

Terveisin
Sari Alho
toimitussihteeri
ET-lehti

Lainaus:
Mene ja tiedä tarvitaanko tänne nettiin. Toimitus päättäköön asian keskuudessaan.

Eiköhän tämän keskusteluntarkoitus ole parantaa tiedottamista lukijoillepäin, joten mitä vahinkoa on tiedonsaannista netin kautta?

Hei,
Olet oikeassa, ei mitään vahinkoa. Emme kuitenkaan voi laittaa voittajien nimiä nettiin aiemmin kuin lehteen. Mutta ehdotan ylläpitäjälle, josko voittajat laitetaan vaikkapa keskusteluketjuun aina lehden ilmestyttyä.

Terveisin
Sari Alho
toimitussihteeri
ET-lehti

No voisiko ET-lehti olla mukana ehdottamssani risteilyssä, vaikka sen verran että auttaisi järjestelyissä,
ja saisipa siitä varmasti mukavan jutunkin lehteen.
ja saisimme ehkä mukaamme netittömiä lukijoitakin.

Arvoisa Sari Alho!

Kilpailutuloksista: Minä olen sitä mieltä että jos kilpailuun voi osallistua netissä,
niin totta kai tuloksetkin pitää julkaista myös netissä.

t. metsänpoika

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat