Seuraa 

Huhtikuun ajan palkitaan tässä keskusteluketjussa joka viikon kaunein, komein, herkin tai aurinkoisin kuva keväästä. Liitä kevätkuvaasi myös lyhyt tarina kuvaustilanteesta. Ensimmäisen viikon palkintona on Herbina Marja Spa -voide kaksoispakkauksessa.

Huom. Kuvan lisäys viestiisi onnistuu vasta kun olet sisäänkirjautunut (rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi).

Kevätaurinkoisin terveisin,

Tarja Rea Luomanperä
verkkotoimittaja

Sivut

Kommentit (115)

Koska vakaasti uskon,että kevät kuitenkin tulee ja puutarhatöihin on jo kova hinku,niin päätin odotellessa hankkia hieman piristystä itselleni.Eikö vaan olekkin iloisen väriset?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sirkku60

Mihin osoitteeseen kuvakilpailun kuva lähetetään?

No ihan tänne painat vaan vastaa ja laitat kuvan ja tekstin:)

kevät alkaa pääsiäisestä. Kauniit värit, auringon paiste, leipomukset.
kuvassa ihana mummuni aikainen pääsiäisliina jota lapsena katselin ja ihastelin. Olen säilyttänyt sen näihin päiviin asti ja laitan aina pääsiäisen aikoihin pöytään.

Vierailija

Kaikki oleellinen tässä ja nyt: koti siivottu, kukat kukoistaa, vaikka vähän onkin "eläviä" oksalla . . . ja lääkitys kohallaan !

Kevät keikkuen tulevi...
Taas sitä tuli viimeyönä lunta lumen alta jo paljastuneiden harjaneilikoiden niskaan.
Kyllä täältä noustaa ja vauhdilla kevättä tämä on uusi lumi on vanhan surmaa.

21,5-vuotias Viivi-neito ihastelee kevään edistymistä - kuva on otettu toissa vuonna. Tänä vuonna Viivi katselee kevättä kissojen taivaasta.

PiNiTu

Hups heitti minut pelolle ilman tekstiä mutta....

Niin kun noita keväisiä huhtikuunkukkia ei vielä tuolla ulkona ole niin päätin leipasta keväisen huhtikuisen teeman mukaan hääpäiväkakun sillä vuosia sitten sanoimme toisillemme Tahdon juuri huhtikuun alussa :)
Keltainen ja vihreähän ne ovat kevään värit:)
Kakku sopii myös hyvin lähestyvään pääsiäiseen silloinkin oli pääsiäinen kun tahdoimme.

Kuvassa Wäinö-kissa ottaa aurinkoa.. Se istuu vanhan aittarakennuksen ikkunalla, sisäpuolella. Kuvassa heijastuu myös pohjalaistalon pihapiiriä. Wäinö luultavasti suunnittelee jo ensi kesän hiirenpyydystysretkiä... mene ja tiedä.. kissat ovat salaperäisiä.

Kiitos oivaltavista keväisistä kuvistanne!

Tämän viikon palkinto (Herbinan MarjaSpa -voideyhdistelmä) on lähetetty nimimerkille Sehirvi. Nimimerkin kuvasta välittyi kevään heräämisen herkkä tunnelma. Ensi viikon palkintona on Haluan sanoa sinulle -mietelmäkirja. Muistathan liittää viestiisi pienen tarinan kevätkuvasi kuvaustilanteesta.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Tarja Rea Luomanperä
verkkotoimittaja

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat