Vierailija

No nyt on iskenyt oikein kunnon giljotiini ja leikannut sivuilta viestejä pois. Vikaaa sivulla piti 10 viestiä, ei näkynyt kuin 1. Toinen vikaaaa -sivun piti näyttää 17, näytti vain 6. Erilaisilla Ystävä-sivuilla ym. oli myös leikkautunut osa viesteistä. Onko varmaa ettei sensuuri-pahanen sittenkin iske ja isoveli valvo??? Älkää nyt noin leikistä suuttuko!!!

Kommentit (11)

Tuolla on toinen samaa aihetta käsittelevä: Mihin keskustelut ovat kadonneet. Taitaa olla pikku viiveellä, kun ei heti tule tekstitkään näkyviin. Nyt toimii, ei toimi, - vai miten se blondi auton vilkkua tarkasti?

tässäkin pitäisi näkyä kaksi viestiä, vaan mihin bittiavaruuteen hävinnyt.
Ihan sekaisin viestit monessa muussakin osiossa!
Näkyneekö tämäkään
terveisin harmitus

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvät keskustelijat

Tekninen ylläpitomme selvittää ja korjaa parhaillaan sitä, miksi jotkut anonyymit viestit eivät näy joissain keskusteluketjuissa. "Kadonneet" anonyymit viestinne palautetaan näkyviksi mahdollisimman pikaisesti. Pahoittelemme harmia - ilmoitamme tässä viestiketjussa heti kun vika on korjattu.

Tarja Rea Luomanperä
verkkotoimittaja

Miksi aina joku mättää ja keskusteluja poistetaan niin ettei niistä ota sissikään enää selvää esim Vesi Sana on vapaa näkyy vain viimeinen viesti (eikä aloitusta lainkaan) miten tähän sitten osaat kirjoitella??

Keskustelupalastan latausaikoja optimoitaessa sattui työtapaturma jonka johdosta 'Anoyyminä' kirjoitettuja viestejä ei ladattu ja siksi ne eivät näkyneet. Tarkoituksena oli esiladata viestin kirjoittajan tiedot viestiketjuun jotta keskusteluketju latautuisi nopeammin.

Tämä optimointi ei varsinaisesti liittynyt NettiET palveluun, vaan erääseen toiseen palveluun, jossa on useita satoja viestejä sisältäviä viestiketjuja, joiden latausajat saattavat olla toisinaan sekunteja varsinkin netin 'ruuhka aikaan'.

Kaikki kirjoitetut viestit ovat siis tallella ja nyt niiden pitäisi taas näkyä.

Terveisin,
Tekninen ylläpito

Vierailija

Kiitokset TEKNISELLE YLLÄPIDOLLE ! HIENOA, että tämä sivusto on olemassa !
Monasti häipyy viestejä eri yhteisöissä, eihän siitä kannata "vetää hernettä nenään " !

Tätä mieltä on: Valmatar

Vastaukseni keskusteluketjuun ei lähde rekisteröidyllä nimimerkillä. Asiata yritrttiin selvittääkin mutta ei selvinnyt.
Anonyyminä lähetetty joskus lähtee joskus ei. Selain pitäisi kyllä olla sopiva . Harmittaa vähän ,jos haluaisi osallistua keskusteluun ,en tykkäisi olla anonyymi. nim Rusina

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat