Mistähän johtuu, että kirjaudun normaalisti ja vähänajan kuluttua huomaan, että olen "tippunut pelistä pois" eli kirjautuminen on kadonnut taivaan tuuliin. Onko muilla samanlaisia havaintoja?

Kommentit (6)

Kyllä. Sama ongelma on täälläkin, joka kerta kun vaihtaa keskustelua pitää kirjautua uudelleen.
Profiilini ei tule näkyviin. Tulee vain Anonyyminä kerrottua mielipiteensä. Niinkuin nytkin.
Tätä kirjoitti Solopel

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sama ongelma!
Tuntuu kuin olisi joku määräaika tai paremminkin aikamäärä minkä yksi kirjautuminen on voimassa. En voi ajatellakkaan että kirjautuneena lukisin muiden viestejä. Jos kirjaudun niin teen sen vasta siinä vaiheessa kun alan kirjoittaa viestiä. Lähetysvaiheessa saa sittenkin kädet ristissä odottaa että mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään!

t.metsänpoika

NettiET palvelussa istunto eli kirjautuminen on voimassa 3 tuntia. Tämä pitäisi olla siitä kun viimeksi on ladannut minkä tahansa sivun palvelusta. Tähän ei vaikuta se vaikka nettiET palvelu olisi välillä pois päältä. Enisisjaisesti vaikuttava tekijä on selaimen päälläolo, eli jos selaimen sammuttaa niin istunto katkeaa. Saman tekee selaimen keksien (cookies) tyhjentäminen.

Tosin voi tietysti olla että palvelussa on jokin virhe, siellä palvelua ja alustaa jolla se toimiin on edelleen kehitetty ja aina on mahdollista että jokin on muuttunut - eikä toimi siksi enää niinkun pitäisi. Tälläkertaa emme ole vielä pystyneet toistamaan tätä virhettä - joskus voi olla että virhe tapahtuu vain jollain selaimella tai jollain koneella/käyttöjärjestelmällä - koska selaimissa on tänä päivänä huomattavan paljon teknisiä eroja. Erityisesti vanhat selaimet ovat todella hitaita, epäturvallisia ja niillä voi jäädä paitsi sisällöistä tai toiminnoista jotka näkyvät tai toimivat uudemmilla selaimilla.

Tekniseltä näkökulmalta katsottuna: päivitä selain aina uusimpaan versioon, heti kun se on saatavilla.

Jos teille tapahtuu edelleen niin että istunto katkeaa teistä riippumattomista syistä, raportoikaa tähän ketjuun niin yritämme selvittää syytä. Raporttiin on aina hyvä liittää viesti käyttöjärjestelmästä ja selianversiosta jota käyttää, esim. "Käytin on Firefox 3.6/Windows Vista"

- Tekninen ylläpito

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat