positiivisuus

Seuraa 
Liittynyt19.8.2015

Kun minua on elämä rieponut suuntaan jos toiseenkin olen ilokseni huomannut ettei positiivisuuteni ole kaikonnut mihinkään vaikka se on ollut kyllä hukassa.Olen aina etsinyt ikävistä tapahtumista /päivistä edes yhden kivan jutun.Tämä kuulostaa joistakin ehkä lapselliselta/fraasilta ja sitä tää kait ehkä osittain onkin.Puhutaan kaikenlaisista "kyykkätempauksista" jms.miksei pidettäis esim. positiivinen kuukausi.Laita itsellesi ylös joka päivä niin monta kuin mahdoll tai edes yksi hyvää mieltä tuova asia oli se mikä tahansa.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Elämä opettaa. Huomasin jo nappulavaiheessa että mökötys ei auta.
Toki on tilaisuuksia missä pitää jarrutella mielialaansa ettei loukkaisi muita mutta ei niistä murhetta synny.

Vierailija

Olen samaa mieltä että positiivisuuttaan ei aina sovi näyttää .Harva tulee ajatelleeksi esim.näin keväällä varsinkin naisilla tämä hemmetin painonpudotus buumi että katsoo missä seurassa puhuu mitäkin.Näin ei tahtomattaan loukkaa tai masenna toista.Annan esimerkin:minun työpaikallani on monta ylipainoista (ainakin 15-20 kg liikaa) ja sitten kahvitauolla tulee joku työkaveri (joka aivan sopusuhtainen ja ylipainoa ei tod ole)ja sanoo ""jumakauta nää 2 kg ei sit lähde millään apua mitä mä teen"silloin tekis mieli potkasta jalkaan mut hän istuu aina liian kaukana musta.Kirjoitukset laihdutus ohjeista on niiiiin turhaa koska jokainen meistä tietää miten ne kilot lähtee tärkeintä olisi se että ihmiset alkaisi ajattelemaan itse omia aikojaan eikä jonkun painostuksesta.Se on se henkinen voimavara joka useimmilta puuttuu ja sellainen hiljainen kannustus ja tsemppaus ilman paineita.

Vierailija

Lapsellista tai ei, niin minäkin teen että illalla listaan mielessäni päivän hyvät tapahtumat. Aina on tapahtunut jotain hyvää, kun ne vain huomaa ja arvostaa niitä pieniäkin positiivisia asioita.

Vierailija

Lapsellista tai ei, mutta joka aamu "tilaan" itselleni mukavia tapahtumia - ja saan niitä!

Mietin aamulla ennenkuin vuoteesta nousen ylös, mitä suunnitelmia minulla on päivän varalle ja kiitän jo etukäteen esim. hyvin onnistuneesta asiointireissusta, mukavista puhelinkeskusteluista, mukavista kohtaamisista.
Tämän tehtyäni odotan, mitä kaikkea mukavaa tänään tapahtuu. Ja on sitten illalla, mistä olla kiitollinen!

Ja hyviä puolia voi löytää melkein kaikista asioista, kuten vaikka nyt siitä, että olen ollut flunssainen/kuumeinen muutaman päivän. Olen voinut levätä. Olen lukenut muutaman kirjan, mitkä luettuani vien kirppikselle - tyhjennän vähän kirjahyllyäni.

Mukavaa päivää kaikille!

Vierailija

Sain postiin hyvänlaisen nipun epäkohdista ja virheistä. Ei mahtunut kirjekuoreen joten ostin pikku lootan
semmosen missä A4 menee ehjänä perille.
Joillekin ikävää postia mutta itse olen loistanut ylen tyytyväisenä. Paha saa palkkansa.

Vierailija

Lainaus:

Sain postiin hyvänlaisen nipun epäkohdista ja virheistä. Ei mahtunut kirjekuoreen joten ostin pikku lootan
semmosen missä A4 menee ehjänä perille.
Joillekin ikävää postia mutta itse olen loistanut ylen tyytyväisenä. Paha saa palkkansa.

Näin on! Välillä täytyy palkita sen ansainneita.:)))

Vierailija

 Ei suinkaan, viinillä ole positiivisuuteen vaikutusta. Vaan peloton asenne elämään, itsevarmuus, itsensä tunteminen ja hyväksyminen, hyvä itsetunto ja muidenkin ihmisten kunnioitus. Kaikesta tästä nousee positiivinen elämänasenne. Myös onnellisuus, sitä ei tarvitse etsiä mistään, se lähtee noista  ja ihmisenä olemisesta, tyytyväisyydestä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Positiivisen elämänasenteen salaisuus on puoli pulloa hyvää punaviiniä päivässä.

Milloin alkoholismi on ollut positiivisuutta? Kun katselee kaupungilla noita alkoholisoituneita spurguja, hyvin huomaa mikä vaikutus ihmiseen on alkoholilla. Ensin sitä haluaa silloin tällöin juhlissa, sitten työviikon kunniaksi,

sitten pikkulauantain kunniaksi, että jaksaa odottaa viikonloppua ja viimevoimillaan hakea alkosta viisi viinipulloa, seuraavalla viikolla sama satsi ja pieni pullo konjakkia!

Kun tulee loma ryypätään joka päivä ainakin kaksi pulloa viiniä ja väkevät päälle n. pari litraa per viikko. Toivottavasti syksy tuo maksakirroosin tai alkoholimyrkytyksen ja kuoleman.

nim. melkein raitis

Noniin

Yltiöpositiivisuus ärsyttää suunnattomasti. Ei mustaa saa valkoiseksi, vaikka kuinka yrittää.  Ei surua ja maailman pahuutta poisteta vaikenemalla niistä ja kieltämällä tosiasiat. 

Sitäpaitsi oikea kunnon kiukku on hyvä sykäys saada jotain tehdyksi sen eteen, että asiat muuttuvat paremmiksi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat