Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

07:34

Vanhempani saivat minut iäkkäinä. Olen nykyisin nelikymppinen, mutta oma elämäni on vielä pääosin rakentamatta (ei ole omaa perhettä, puolisoa, omaa lasta tai vakityötä). Olen osa-aikatyössä käyvä yliopisto-opiskelija, jolla olisi kiire saada oma elämä kasaan nyt tai ei koskaan.

25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

25.1.2014

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

20.3.2015

Olen päättänyt hakea osatyökyvyttömyyseläkettä ja eläkkeen määrä olkoon vaikka 800 euroa ja palkka jonka saan tienata eläkkeen rinnalla on 1800 euroa.

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

4.7.

Olen käynyt töissä 13-vuotiaasta asti ja nyt vanhoilla päivilläni olisi luullut että kaikki olisi hyvin. Loukkaannuin ja sairaalakierre ja -maksut veivät luottotietoni. Nyt laskut kasaantuvat vaikka mitä yritän. Joku ehdotti että jospa joku ns. parempiosainen voisi auttaa.

9.7.

Hei Äitini mielestä minun kuuluisi hoitaa hänen viimeiset vuodet....hautaan asti suunnilleen. En jaksa sitä mitä nytkin on, 40 v taakse vanhojen asioden muistelua ja syytöksiä..... Olen itse työnhakija nimikkeellä ja mistä sitten saisin tukeni ?

15.8.2011

Jääkaapissa ei ole muuta kuin valot. Pitäisi lähteä kauppaan ruuan ostoon, mutta en tiedä mitä tänään haluaisin ruuaksi laittaa. Olisiko kenelläkään helppoa, hyvää ja halpaa ehdotusta?

25.4.2020

Gynekologi määrännyt Vagifemiä minulle limakalvojen kuivuuden takia. Mitään muita oireita kuin runsasta valkovuotoa ei ollut, minkä takia menin gynekologille Nyt kun olen muutaman kuukauden käyttänyt tätä lääkettä valkovuoto on entisestään lisääntynyt.

15.11.2015

Olen omaishoitaja. Väsynyt sellainen. Olen ollut omaishoitajana mieheni vanhemmille (heidänkin hoitajakseen jouduin olosuhteiden pakosta, en omasta tahdostani.) ja nyt muutaman vuoden miehelleni. Mieheni luonne on muuttunut ajan myötä.

Lukittu
21.8.2015

Pidän tuota yhtä ketjua Jumalan pilkkana. Rienaamisena.  Tosin jos on kerinnyt suhteensa pilaamaan niin mitä väliä.

Nyt vaihtelun vuoksi  kadonnut sielu.  Eräät uskovat sen olemassaoloon, toiset taas höperöiden juttuna.

Kumpaan leiriin kuulut ja miksi.

27.9.2009

Kikka 56 kyseli pelargonioiden talvisäilytyksestä.Minä olen harrastemielessä kasvattanut pelargonioita vuosia.Välillä niitä on ollut puolisen sataakin,mutta tällä hetkellä vain 14 kpl.Minä asun omakotitalossa,jossa on ns.kesähuone.Siellä pidetään talvisin lämpötila vain muutamassa asteessa,niin e

8.6.

Onko kenelläkään kokemusta erektiohäiriön ultraäänihoidosta? Kyseistä hoitoa mainostaa yksi pääkaupunkiseudun lääkäriasema. Olen tutkinut asiaa Internetistä ja kokemukset hoidosta ovat hyvin ristiriitaisia.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 356135
  • Viestiketjuja yhteensä 13721
  • Käyttäjiä yhteensä: 15133
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä12223
Sisältö jatkuu mainoksen alla