Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

Vierailija
5.12.2011

Sain suuren sentraalisen välilevynpullistuman selkääni pari vuotta sitten, jonka vuoksi jouduin sairaalaan. Kivut olivat järkyttävät ja lääkkeet eivät auttaneet. Silti jouduin odottamaan magneettikuvaukseen pääsyä 1,5vrk.

12.1.2011

Minulta meni kauan
vain oppiakseni
miten olemalla itselleni
julma ja ankara
kontrolloiva vaativa
olen sitä myös läheisilleni

Vierailija
25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

29.12.2015

Tästä aiheesta on monta vanhaa ketjua, viimeisin lienee tuolla Matkat osiossa joten siirränpä sen tänne puolelle mistä se ehkä löytyy hieman helpommin.Tälläinen ketju on ainakin minulle hyödyllinen sillä täältä saa monta hyvää lukuideaa.

Vierailija
25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

Vierailija
To 11:43

On merkilliseksi mennyt radio suomen musiikkitarjonta. Päivittäin soittavat nuorille suunnattua musiikkia, vaikka suurin osa kuuliakunnasta on meitä varttuneimpia ikä-ihmisiä. Eikö yle-x:ltä soiteta juuri tätä nuorille tarkoitettua musaa, miksi sitä pitää pakkosyöttä myös radio suomessa??

Vierailija
16.3.

Minua harmittaa kun suomalaisia vanhuksia ei puolusta kukaan. Jokunen kirjoitus silloin tällöin ei asioita paremmaksi muuta. Missä on päättäjien herhiläisjoukko joka pitäisi vanhusten asioita esillä ja vaatisi parannuksia asioihin.

Vierailija
18.5.

Tänä vuonna en ole terevettä päivää viettänyt. Pännii niin vietävästi.

Vierailija
31.7.2011

Hei ystäväiset! Onko siellä ketään fibromyalgiaa sairastavaa? Itse olen äskettäin diagnoosin saanut alta kuuskymppinen nainen kärsittyäni ilmeisesti vuosia näistä oireista.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 303584
  • Viestiketjuja yhteensä 11521
  • Käyttäjiä yhteensä: 6398
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä4068