Keskustelun säännöt

Voit osallistua keskusteluihin joko anonyyminä tai nimimerkillä. Nimimerkin käyttäminen vaatii rekisteröitymisen sivustolle. Kun kirjaudut sivustolle rekisteröidyttyäsi, tulee nimimerkkisi automaattisesti kaikkien kirjoittamiesi viestien yhteyteen. Rekisteröityneenä voit myös kirjoittaa anonyymisti.

Noudatathan kirjoittaessasi hyviä nettitapoja ja lakia. Ehdottomasti kiellettyjä ovat rasismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, herjaukset ja kunnianloukkaukset sekä yksityisyyden loukkaaminen. Asialliseen keskusteluun ei myöskään kuulu toisten haukkuminen, asiaton kielenkäyttö, asiattomat linkit, viestien monistaminen tai tarkoituksellinen loukkaaminen.

Netissä ISOJEN KIRJAIMIEN käyttäminen tulkitaan huutamiseksi. Älä huuda turhaan.

Viestitilaa ei saa käyttää kaupalliseen mainontaan.

Muista, että olet vastuussa kirjoituksistasi, vaikka kirjoittaisit nimettömänä. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi.

Toimituksella on oikeus poistaa tai poistattaa asiattomia viestejä. Toimituksella on myös oikeus estää yksittäisen keskustelijan pääsy sivustolle estämällä viestien lähettäminen häirikön käyttämästä IP-osoitteesta.