Näin löydät etsimäsi

 

Uusi etlehti.fi tarjoaa nyt entistä enemmän ajanvietettä, suuria tunteita ja tärkeintä tietoa 55+ raha-asioista, terveydestä ja ihmissuhteista. Etlehti.fi:n lisäksi näiltä sivuilta löydät myös rakastetut Matkaopas ja ET Terveys.

 

Yläpalkista alkuun

Yläpalkista löydät uutisia ja neuvoja tärkeiltä aihealueilta Terveys ja Rahat, vanhan tutun Keskustelut sekä luotettavat Asiantuntijat, joilta voit kysyä kaikkea terveydenhoidosta testamentin tekemiseen ja antiikin arvosta parisuhdeongelmiin.

Kilpailut, runot, muistot ja kuvagallerioita löydät alueelta Osallistu.

Parhaita juttuja voit äänestää osoitteessa etlehti/parasjuttu.

Uusi osio sivuilla on Uusia alkuja. Täällä jaamme koskettavimmat, kannustavimmat ja innostavimmat elämäntarinat. Miltä muutos tuntuu?

Koti ja ruoka kokoaa sinulle parhaat reseptit vuosien varrelta, vinkkejä kodin, pihan ja puutarhan hoitoon sekä tietoa arkielämän tueksi.

Ompele essu, virkkaa tossu! Rakastetut käsityöohjeet ja videot löydät osiosta Koti ja ruoka.

 

Onko jokin vielä hukassa?

Tarkempaa tietoa sisällöstä löydät yläpalkin viivasymbolista, palkin vasemmasta reunasta. Kun klikkaat aihealueen pääotsikkoa, niin saat laajemman valikoiman aihealueen artikkeleista.

Mitä kuuluu vaimoaan hoitavalle joensuulaiselle Ilkalle? Ilkan päiväkirjan Sinua en jätä löydät osiosta Blogit. Samassa paikassa jatkaa käsityön ystävien ehtymätön inspiraation lähde Reijan räsymatto.

 

Julkaisemme mielipidekirjoituksia

Nyt sinulla on entistä parempi mahdollisuus kertoa ja jakaa ajatuksiasi.

Puhekuplia on blogi kaikille teille, jotka haluatte kirjoittaa mielipiteitänne. Löydät ohjeet mielipidekirjoitusten lähettämistä varten blogin oikeasta reunasta.

Päätoimittaja Riitta Korhonen tarttuu ajankohtaisiin 55+ ilmiöihin blogissaan Päätoimittajalta.

Kurkistajassa toimittajamme kirjoittavat kuulumisia kulttuurielämän kulissien takaa ja vinkkaavat taide-elämyksistä. Kommentoimalla voi osallistua keskusteluun myös itse!

 

Kokeile kännykällä!

Uusi etlehti.fi toimii responsiivisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sisältö mukautuu siihen laitteeseen, jolla sisältöä katsot. Tietokoneen ruudulta näkymä on erilainen kuin kännykän näytöltä.

Voit lukea, kommentoida ja jakaa juttuja älypuhelimilla ja tableteilla.

 

Onko pakko rekisteröityä?

Ei, mutta kannattaa, sillä rekisteröityneenä saat enemmän sisältöjä ja palveluja käyttöösi ja voit seurata omaa tuotantoasi esimerkiksi kuvagallerioissa.

Voit lukea artikkeleita ja blogeja entiseen tapaan kirjautumatta palveluun. Keskusteluihinkin voit osallistua kirjautumatta. 

Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit

  • Tallentaa artikkeleita ja blogipostauksia myöhempää lukemista varten.
  • Luoda profiilin ja valita, osallistutko keskusteluihin nimellä vai nimimerkillä.
  • Merkitä keskustelut, joita haluat seurata.
  • Tuottaa omaa sisältöä sivustolle osastolla osallistu
  • Seurata muita käyttäjiä ja heidän luomiaan tai tallentamiaan juttuja.
  • Palata kommentoimiisi artikkeleihin ja keskusteluihin helposti.

Jos olet jo rekisteröitynyt, käyttäjätietosi toimivat myös tällä uudella sivustolla. Kun kirjaudut sisään, pääset muokkaamaan tietojasi ja voit lisätä esimerkiksi profiilikuvan ja kuvauksen itsestäsi. Jos tiedoissasi on vanhentunut sähköpostiosoite, sinun täytyy rekisteröityä uudestaan.

Kirjautumaan ja rekisteröitymään pääset yläpalkista olevaa hahmon kuvaa klikkaamalla.

 

Toivottavasti viihdyt täällä, tervetuloa mukaan!

Mikä toimii? Mikä tökkii? Mitä toivoisit? Lähetä palautetta alla olevalla lomakkeella tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen et-lehti@sanoma.com