Suomen sota on jakanut kansan. Veljekset Henrik ja Erik ovat ajautuneet eri puolille, venäläisten ja ruotsalaisen joukkoihin.

Suomen sota on jakanut kansan. Veljekset Henrik ja Erik ovat ajautuneet eri puolille, venäläisten ja ruotsalaisen joukkoihin. Kun veljet palaavat kotitilalle, periaatteet paljastuvat.

Onko perhe vahvempi kuin isänmaa? Onko yhteinen etu enemmän kuin oma? Kostonnälkäisten veljesten kahinoidessa tilaa pyörittävät lähinnä piiat ja porvariskodista jalkautunut emäntä.

Ihmisiksi piirtyvät vähäeleisimmät. He, jotka eivät osoittaakseen arvojaan vaadi viittaa tai kruunua. Eivät edes omaa huonetta.

Asko Sahlberg: He. WSOY.

Lukupiiri tästä kirjasta kokoontuu Kulttuuri-alueella keskusteluissa!

Lukupiirissä: Asko Sahlbergin He

Asko Sahlberg: He. WSOY. Suomen sota on jakanut kansan. Veljekset Henrik ja Erik ovat ajautuneet eri puolille, venäläisten ja ruotsalaisen joukkoihin. Kun veljet palaavat kotitilalle, periaatteet paljastuvat. Onko perhe vahvempi kuin isänmaa? Onko yhteinen etu enemmän kuin oma? Kostonnälkäisten veljesten kahinoidessa tilaa pyörittävät lähinnä piiat ja porvariskodista jalkautunut emäntä. Ihmisiksi piirtyvät vähäeleisimmät. He, jotka eivät osoittaakseen arvojaan vaadi viittaa tai kruunua. Eivät...
Lue kommentti