Kirjautuminen onnistuu vain, mikäli olet rekisteröitynyt nettiet-palveluun.

Rekisteröityminen on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen. Rekisteröitymislomake löytyy täältä.

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden tästä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi salasana lähetetään rekisteröityessä antamaasi sähköpostiosoitteeseesi. Jos sitä ei kuulu, tarkista myös roskaposti-kansio. Joskus automaatin lähettämät viestit menevät suoraan roskaposti-kansioon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikäli sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, voit käydä muuttamassa sen rekisteröitymistietoihisi omalla profiilisivullasi. Kirjaudu siis ensin sisään.

HUOMAA että kirjautumisessa ei käytetä nimimerkkiä, vaan sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Voit rekisteröityä (samalla sähköpostiosoitteella) vain kerran, sen jälkeen tullessasi sivustolle valitse "kirjaudu sisään".

Jos saat virheilmoituksen "Tarkista sähköpostiosoite tai salasana", jompi kumpi on väärin. Huomaa, että molempien täytyy olla kirjaimelleen oikein.

Oma profiili -sivulle pääset, kun klikkaat nimimerkkiäsi (oikealla ylhäällä).

Sen jälkeen valitse "muokkaa tietojasi". Sieltä voit vaihtaa salasanasi ja sähköpostiosoitteesi, muokata mahdollisia ystävähakuilmoituksiasi ja reseptejäsi. Vain nimimerkkiä et voi muuttaa.

Mikäli kirjautuminen ei onnistu, voit ottaa yhteyttä palautelomakkeella (valitse palautteen aiheeksi verkkosivut) tai lähettää sähköpostia et-lehti@sanomamagazines.fi.

Pyrimme vastaamaan viestiisi heti seuraavana arkipäivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla