et-lehden tilaaja Pirkko Peltola voitti Sanoma Magazinesin vuosittaisen suurarvonnan päävoiton, 50 000 euroa puhtaana käteen. Päätoimittaja Riitta Korhonen ojensi palkinnon iloiselle Pirkolle.

Pirkko Peltola sai mieluisan puhelinsoiton helmikuussa. Kaikkien Sanoma Magazinesin lehtien tilaajien kesken arvottu 50 000 euron päävoitto osui hollolalaiselle et-lehden tilaajalle.

"Kun minulle soitettiin ja ja ilmoitettiin voitosta, ensimmäinen ajatukseni oli: Ei voi olla totta, en ole voittanut koskaan ennen, onko tämä pila! Saisinko tiedon voitosta kirjallisena! Vahvistus tulikin sitten postitse, ja tallensin sen visusti."

Voitosta eivät tiedä vielä muut kuin aviomies ja sisar.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

"Muille en ole kertonut vielä. Olen päättänyt katsoa, kuka ystävistä onnittelee ensin, he ovat et-lehden lukijoita."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aiemmin onni ei ole Pirkko arvonnoissa suosinut, tosin muutama pieniä arpajaisvoittoja on joskus tullut.

Liikunnallinen Pirkko asuu Hollolassa haja-asutusalueella omakotitalossa. Perheseen kuuluvat aviomies ja  karkeakarvainen mäyräkoirapoika Pessi.

Pirkko on harrastanut liikuntaa koko ikänsä. Kahtena iltana viikossa on ohjattua liikuntaa, tiistaisin ikäihmisten liikuntatunti, torstaisin
on kuntosalin vuoro.

"Liikunnan toinen puolihan on sosiaalinen kanssakäyminen, saa uusia, mukavia ystäviä ja kavereita", Pirkko toteaa.

Mutta kaikkein tärkein liikuntakaveri on 2-vuotias Pessi-koirapoika.

"Aamut alkavat tehokasvohoidolla sängyssä, jonka jälkeen maittaa aamupala. Seuraavaksi on vuorossa lenkki, jonka aikana moikataan kaverit. Pessi on hyvin sosiaalinen kaveri. Kaupassa käydään yhdessä, autossa on kiva olla. Iltapäivällä pitää leikkiä ja olla ulkona, joten aika kuluu siivillä. Ilta päättyy taas tehokasvohoitoon naurun kera", Pirkko kertoo hymyillen.

Pirkko on lukenut et-lehteä lähes 20 vuotta. Lehti tuli vuosikausia äidille, ja nyt Pirkko on itse tilaaja. Pirkko on ollut erittäin tyytyväinen lehteen ja
kuvaa lukemista nautinnoksi, ei pelkkien kuvien selaamiseksi. Pirkon lukuharrastus on äidin ansiota.

"Olen harrastanut lukemista koko ikäni. Olin jo alakoululaisena kova käyttämään kirjastoa. Muistan, kuinka äitini iltaisin äitini luki minulle satuja."

Liikunnan lisäksi Pirkko käy teatterissa ja konserteissa Lahden Sibelius-talossa. Aikaa jää myös puutarhalle.

"Pihaan on mukava suunnitella kukkia näin kesän kynnyksellä. Olen jo ostanut ensimmäiset leikkokukkasiemenet. Leipomisesta olen aina myös tykännyt, käsitöitä en harrasta."

Ja tietysti haluamme tietää, mihin Pirkko rahat käyttää?

"Rahaa käytän varasto-autotallin rakentamiseen sekä lomailuun. Vihdoin saan autolleni tallin teltan sijaan!"

et-lehden toimitus onnittelee lämpimästi Pirkkoa!

Pirkon lenkkikaveri, karkeakarvainen mäyräkoira Pessi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla