Voit jättää oman ilmoituksesi ystävähakuun, kun olet ensin rekisteröitynyt sivustolle.

Rekisteröitymistä varten tarvitset sähköpostiosoitteen. Jos et halua käyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitettasi, jossa on nimesi, voit tehdä uuden, ilmaisen sähköpostiosoitteen. Niitä ovat esim. Googlen gmail tai Windows Liven Hotmail.

Rekisteröinnin yhteydessä keksit itsellesi nimimerkin. Valitse omaperäinen nimimerkki. Samoin keksit itsellesi salasanan. Hyvä salasana on esimerkiksi lauseesta muodostettu: Minun Autoni Rekisterinumeron Viimeinen Numero On 8 = MARVNO8.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kun kirjaudut sivustolle, kirjoita ensimmäiseen valkoiseen kenttään se sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröityessäsi. Seuraavaan kenttään kirjoitat valitsemasi salasanan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ystävähakuilmoituksesi tulee heti listalle näkyviin. Jos sitä ei näy, paina näppäimistöltä F5.

Jos haluat muokata ilmoitustasi, kirjaudu ensin sisään sivustolle, ja paina sen jälkeen oikeassa yläkulmassa näkyvää nimimerkkiäsi. Pääse oma profiili -sivulle, josta voit valita "ystävähakuni"-kohdan. Sieltä voit muokata ilmoitustasi tai poistaa sen.

Jos joku jättää ilmoitukseesi vastauksen, se tulee rekisteröityessäsi käyttämääsi sähköpostiin. Otsikkona on "Yksityisviesti nettiet-sivustolta".

Ilmoitukseen vastaajaa nettiet-sivusto pyytää jättämään yhteystiedot, sillä nettiet:n lähettämässä viestissä ei ole vastajaan tietoja, vain se teksti, jonka vastaaja itse kirjoittaa viestikenttään.

Joskus vastaukset menevät sähköpostisi roskaposti-kansioon, kannattaa siis vilkaista pari kertaa viikossa myös sieltä.

Kun olet saanut viestin sähköpostiisi, voit vastata lähettäjälle, JOS hän on antanut yhteystietonsa.

Nettiet ei lähetä kenenkään yhteystietoja, vaan keskustelu jatkuu ilmoituksen lähettäjän ja vastaanottajan kesken heidän itsensä antamillaan yhteystiedoilla (esim. pelkkkä sähköpostiosoite).

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, ota yhteyttä et-leht@sanomamagazine.fi tai palaute-sivun kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla