Tervetuloa lukijapaneeliin!
Millaista ET-lehteä sinä haluaisit lukea? Tule mukaan lukijapaneeliimme ja vaikuta lehden ja verkkosivujemme sisältöön.

ET-lehden lukijana mielipiteesi ovat meille erittäin tärkeitä. Lukijapaneelissa voit kertoa ajatuksiasi ja pääset vaikuttamaan lehden sisältöön.

Kun liityt paneeliin, saat enintään neljä kyselyä kuukaudessa sähköpostiisi vuoden 2013 aikana. Sinulta kysytään mielipidettä et-lehdestä, mainoksista ja verkkosivuistamme.

Vastaaminen vie kerralla muutaman minuutin. Jokaisesta vastauksestasi kartutat omaa pistetiliäsi. Pisteillä saat palkinnoksi muiden lehtiemme vuosikertoja.

Paneeliin liittyminen ja paneelissa vastaaminen edellyttävät internetin käyttömahdollisuutta, sähköpostiosoitetta ja ET-lehden lukumahdollisuutta.

Vastaat vain silloin, kun haluat ja sinulla on aikaa. Voit erota paneelista milloin haluat. Paneelin osallistuneiden henkilötiedot pysyvät luottamuksellisina.

Tervetuloa mukaan kehittämään Suomen suurimmasta
aikakauslehdestä entistä parempaa!

Riitta Korhonen
päätoimittaja

Rekisteröidy tästä.

 
 
Tutkimuksen toteuttaa RAM (Research and Analysis of Media).
Vierailija

Tule lukijapaneeliin!

En osallistu. Kommentit ei kelpaa täällä muutoinkaan. Aiheettomia poistoja paljon. Monet julkaisut kaipaa ja käyttää lukijiden kuvia ja kertomuksia. Eli itsepalvelu. Saatte sellaisen lehden, millaisia juttuja lähetätte. Tuossa ketjussa ET Sari sanoi että vuosikertoja. Pari kommenttia alenpana oli lause ehkä pari numeroo. Että hyvin ryhdikästä
Lue kommentti