Makeat mansikat, raikkaat salaatit sekä makoisat uudet perunat ovat nyt syömistä vailla. Pavut ja herneet pulskistuvat vielä jonkin aikaa. Nopeus ja viileys ovat parasta huolenpitoa näille herkuille.

Makeat mansikat, raikkaat salaatit sekä makoisat uudet perunat ovat nyt syömistä vailla. Pavut ja herneet pulskistuvat vielä jonkin aikaa. Nopeus ja viileys ovat parasta huolenpitoa näille herkuille.  Vesi kiehuu kattilassa, kun kuokin perunat maasta ja mansikkarasia kiikutetaan kylmälaukussa kotiin. Oma mansikkamaani päätti tehdä lakon, joten pitää turvautua lähimaaston tarjontaan. Salaattimaa sen sijaan on kaunis, ja mistään ei saa niin raikkaita salaatinlehtiä kuin omasta salaattipenkistä. Heinäkuun lopulla kylvän vielä yhden satsin,  satoa riittää sitten pitkälle syksyyn.

Harmittaa, kun kaupoissa ei osata käsitellä näitä herkkuja, tuntuu kuin asiakkaat olisi unohdettu ja tuote välttämätön kapistus myyntipöydässä. Mistähän se kertoo? Onneksi melko monella on mahdollisuus kasvatta jotain itsekin, jopa parvekkeella.

Nautitaan nyt oikein kahdella kädellä, kun on kesä ja sato parhaimmillaan!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Makoisia hetkiä toivottaa Leena

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla