Nyt on taas suuren kurpitsajuhlan tuntua, kun kesäkurpitsa pukkaa satoa enemmän kuin laki määrää. Onneksi ystävät käyvät vierailulla ja heille voi tyrkätä kurpitsan kotiin viemisiksi. Ilahtuvat aina kovasti. Jos olisi saatavissa kesäkurpitsa reseptejä pursuava keittokirja, ostaisin oitis.

Nyt on taas suuren kurpitsajuhlan tuntua, kun kesäkurpitsa pukkaa satoa enemmän kuin laki määrää. Onneksi ystävät käyvät vierailulla ja heille voi tyrkätä kurpitsan kotiin viemisiksi. Ilahtuvat aina kovasti. Jos olisi saatavissa kesäkurpitsa reseptejä pursuava keittokirja, ostaisin oitis. Siis huomio kaikki, joilla on hyviä reseptejä, kirjoittakaapa tähän kommentteja!

Sipulit nostin jo maasta, haluan sadon itselleni enkä luovuta sitä sipulikärpästen toukille. Valkoiset madot kiemurtelivat muutamassa sipulissa, joten nostin pois ja vein pannuhuoneeseen kuivumaan. Sato näytti hyvältä ja riittoisalta. On niitä sipuleita käytettykin, kun sitä kesäkurpitsaa on piisannut.

Sadettakin on riittänyt, kesäkukat ja korkeat perennat ovat nöyrtyneet kerta toisensa jälkeen sateen piiskatessa. Kukkaloistoa riittää vielä ja syyssyrikkä vasta availee kukkiaan.  Sitä eivät perhoset voi vastustaa.  Nyt lähden sieniretkelle, kun pihassa on liian vetistä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Maukasta satoa toivottaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leena

Sisältö jatkuu mainoksen alla