Olisipa orvokkipenkki, talon seinusta täynnä kuunliljoja. Saskatoon puu tuomassa iloa silmille ja suulle. Suunnitelmia on ja nyt niitä sitten toteutetaan.

Olisipa orvokkipenkki, talon seinusta täynnä kuunliljoja. Saskatoon puu tuomassa iloa silmille ja suulle. Suunnitelmia on ja nyt niitä sitten toteutetaan. Vaikea rinne muuttuu kivikkokasvien kotipaikaksi ja reunalle monivuotisia sarviorvokkeja.

Yöt ovat sopivan viileitä ja kosteuttakin on maassa. Vielä on kesää jäljellä ja parasta istutusaikaa! Viime vuonna samaan aikaan tehty kukkapenkki kukoisti komeana jo syyskuun lopussa ja talvehti mainiosti.

Ainoa vaaranpaikka ovat taimitarhojen alennusmyynnit, niistä tarttuu mukaan kaikenlaista uutta.  Mutta turhempiakin ostoksia on osunut matkan varrelle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Istutuspuuhat ovat siitä hyviä, että saa monipuolista liikuntaa. Kuokan heiluttelu irrottaa hartianseudun lihaksia ja reipas lapion polkaisu maahan tuntuu mukavalta pohkeissa. Kunnon välineet on kyllä a ja o. Liian lyhytvartiset työvälineet tekevät työstä kiusallisen raskasta. Illalla sitten istahdan kirjan ääreen ja muistelen aikaansaannoksiani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hauskoja istutushetkiä. Aina kannattaa istuttaa kasveja, kasvun ihme on niin palkitsevaa.

Toivottaa Leena

Sisältö jatkuu mainoksen alla