Yhtenä aamuna kuvankaunis kuura oli levittäytynyt pihan kasvien päälle. Auringon valo poisti idyllin ja samalla päättyi myös kesä.

Yhtenä aamuna  kuvankaunis kuura oli levittäytynyt pihan kasvien päälle. Auringon valo poisti idyllin ja samalla päättyi myös kesä.  Samettikukat, daalianvarret ja ahkeraliisat siirtyivät palvelemaan kompostia ja tulevan kesien kukkaloistoa, siis kitkin ne pois.

Piha näyttää hieman alastomalta runsaan kukkaloiston jälkeen.  Jotenkin sitä pitäisi pukea. Onneksi sammalta löytyy omalta tontilta, samoin käpyjä. Askartelukaupan lasihelmet ja alumiinilanka ovat kestäviä tykötarpeita talvisiin koristeisiin. Syysmyrsky pudotti lehdettömiä koivunoksia, joista saa mainioita risuköynnöksiä. Kyllä näistä aineksista syntyy pihalle piristystä. Aluksi minäkin ajattelin, ettei minusta ole näpräämään kaiken maailman kransseja, mutta yllätyin kuinka helppoa ja mukaansa tempaisevaa se on.

Ja sitten vielä ne lyhdyt. Valikoima on kiitettävän laaja, ja turvallisia vaihtoehtoja löytyy. Puisia en suosi, puu kun on enemmän tehty sytykkeeksi, metallia sen olla pitää. Oletteko muuten kokeilleet valokransseja kanervaruukkujen kaunistuksena, suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pimeäkin voi olla kaunista, kunhan se ei ole ankeaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Loppusyksyn terveisin

Leena

Sisältö jatkuu mainoksen alla