Aamuhämärissä tulevat ensimmäiset ja viimeiset viivyttelevät lähes pimeään asti. Pihan luonto-tv:n tarjoama ohjelma vie mukanaan.Talvipäivinä on mukava seurata lintujen ja oravien puuhastelua ruokintapaikalla.

Aamuhämärissä tulevat ensimmäiset ja viimeiset viivyttelevät lähes pimeään asti. Pihan luonto-tv:n tarjoama ohjelma vie mukanaan. Talvipäivinä on mukava seurata lintujen ja oravien puuhastelua ruokintapaikalla. Linnut ovat kiitollisia vieraita. Ne tulevat sirkuttamaan heti, kun ruoka-astiat on täytetty.

Nykyään tuntuu siltä, että kaikilla on kiire. Joskus tosin kiire on ihan itse aiheutettua. Siitä pääsee eroon, kun katselee lintujen hyörinää. Työntäyteisen päivän päätteeksi tai verkkaisena viikonlopun aamuna on nautinnollista istua katselemaan lintujen puuhia. Jos olo tuntuu haikealta, linnut ja etenkin oravat saavat mielen piristymään.  Tosin niilläkin on joskus riitaa keskenään, kun parhaista makupaloista kiistellään.

Lintujen talviruokinnasta ollaan montaa mieltä, mutta kyllä siitä enemmän hyötyä on kuin haittaa. Oikein toteutettuna se ilahduttaa ruokkijaa ja auttaa lintuja talven yli. Keväällä sirkuttajia on enemmän ja ne ovat paremmassa kunnossa toivottamaan kevät tulleeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nauttikaa talvisen luonnon pikkusiivekkäistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

terveisin

Leena

Sisältö jatkuu mainoksen alla