Ensimmäiset merkit keväästä ovat ilmestyneet. Vaikka ulkona hangista alkaa tulla vuoria, sisällä pino siemenpusseja odottaa toimenpiteitä ja ensimmäiset kylvökset ovat jo nousseet taimelle. Jälleen kerran kasvun ihme luo uskoa kevääseen.

Ensimmäiset merkit keväästä ovat ilmestyneet. Vaikka ulkona hangista alkaa tulla vuoria, sisällä pino siemenpusseja odottaa toimenpiteitä ja ensimmäiset kylvökset ovat jo nousseet taimelle.  Jälleen kerran kasvun ihme luo uskoa kevääseen.

Kirjoitin aiemmin, että aion kylvää orvokkeja tammikuussa.  Jäi melko lailla viime metreille, mutta tulipa vaan kylvöpäiväksi 31. päivä tammikuuta. Nyt pienet sirkkalehdet nostavat jo päätään. Siirsin lämpimässä itäneet siemenet viileään huoneeseen, jossa on myös hieman enemmän valoa. Orvokki pitää viileästä. Taimet tottuvat samalla pikkuhiljaa siihen mitä tuleman pitää. Jospa saisin ensimmäiset ruukkuistutukset huhtikuussa lämpimälle verannalle.

Mitä lajiketta kylvin? Pienikukkaisia  sarviorvokkeja. Lajikkeita on paljon, minusta kaikki ovat ihania, mutta tummansiniset ja hehkuvan oranssit ovat minusta niitä ihanimpia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tästä se kevät alkaa, päivät pitenevät. Vielä vähän aikaa täytyy olla lumen vanki, mutta taimien kasvua seuratessa aika kuluu nopeammin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heleää helmikuuta

toivottaa

Leena

Sisältö jatkuu mainoksen alla