Säät tekivät lähes täyskäännöksen poikkeuksellisen lämpimästä poikkeuksellisen kylmään. Pihat ja puistot pukeutuivat uskomattoman kauniisiin syysväreihin. Lehdet saivat jonkin aikaa loistaa kilpaa auringon kanssa, mutta viime päivien tuulet pudottivat väriläiskät maahan,

Säät tekivät lähes täyskäännöksen poikkeuksellisen lämpimästä poikkeuksellisen kylmään. Pihat ja puistot pukeutuivat uskomattoman kauniisiin syysväreihin. Lehdet saivat jonkin aikaa loistaa kilpaa auringon kanssa, mutta viime päivien tuulet pudottivat väriläiskät maahan.

Syksy on ollut mukavan aurinkoinen eikä nyt hennoisi vielä kaikkien värien katoavan. Siispä ideoimaan jotain värikästä ja kylmänkestävää. Sammal on säilynyt puiden alustoilla  kuivana ja vihreänä, se onkin oivaa materiaalia. Kaupoissa on jo alkanut ale kellokanervista. Niiden kukat eivät kestä avotaivaan alla yhtä hyvin kuin tavallisten kanervien. Mutta kokemuksesta tiedän, että kuivassa paikassa värit  säilyvät kevääseen asti. Kylmälle lasikuistille jäänyt  kellokanerva oli uskomattoman kaunis kevätauringon ensisäteiden osuessa sen hieman huurteisiin kukkiin.

Jos ei itse halua väännellä rautalankaa, niin valmiita pohjia erilaisiin koristeisiin saa edullisesti.  Tällä kertaa minäkin oikaisin. Valmiin sydämenmuotoisen kranssin päälle sammalta ja kellokanervan kukkia. Tuli kaunis syksyn tunnelmaan sopiva seinäkoriste.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Maahan pudonneita lehtiä voi kuivata sanomalehtien välissä, ne ovat oivaa materiaalia kortteihin. Hieman liimaa taakse ja tarramuovi päälle tai lakkaa. Muistot värikkäästä syksystä säilyvät pitkälle talveen.  Tarramuovilla päällystetyn työn voi ripustaa ulos, kunhan ei laita sateen armoille. Pihavajan seinällä lehtitaulu  värittää kummasti pihan ilmettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näillä koristeilla syksy piteni taas monta päivää ja värikkyyttä riittää, vaikka tulisi pakkanenkin.

Antakaa tekin ajatusten lentää ja piristäkää loppusyksyä uusilla ideoilla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla