Nyt on hehkutettu sen verran paljon tulevia Kevätpuutarha 2011 messuja ( 7-10.4. Helsingin Messukeskuksessa), että odotus on noussut ihan huippuun.

Nyt on hehkutettu sen verran paljon tulevia Kevätpuutarha 2011 messuja ( 7-10.4. Helsingin Messukeskuksessa), että odotus on noussut ihan huippuun. Näyttelyalue on koristeltu kansainväliseen tyyliin ja mallipuutarhoista löytyy jokaiselle jotakin.

Maaliskuun lopussa käväisin Tukholman messuilla ja tuttuun tapaan siellä oli panostettu koristeluun. Ruotsissa puutarhassa viihtyminen ja erilaiset mukavat " olokolot" ovat suositumpia kuin meillä.   Täällä messuosastoilla esitellään tuotteita melko karuilla osastoilla. Hyvin vähän on toistaiseksi tehty sellaisia ideoita antavia osastoja. Toivottavasti nyt on toisin.

Puutarhaharrastus kasvattaa suosiotaan, mutta millainen puutarhan pitäisi olla ja mitä siellä tehdään, riippuu hieman siitä minkä ikäinen "puutarhuri" on.  Nuoret haluavat nauttia ja viettää aikaa ystävien kanssa, sitten hieman vanhempana tulee into kasvattaa kaikenlaista, etenkin suuhunpantavaa. Kun ikää karttuu vielä lisää, palataan taas helppohoitoisuuteen ja kauneudesta nauttimiseen. Tällöin se kauneus pitäisi saada helpolla aikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mitä sinä odotat puutarhalta? Toivottavasti se ei työllistä liikaa, koska silloin  aikaa ei jää kauneudesta nauttimiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tulossa on mielenkiintoiset päivät.  Minua messuilla työllistää juuri kirjapainosta tullut kirjani, Oman pihan terveydeksi. Nyt projekti on siltä osin valmis ja 300 sivua tietoa taudeista, tuholaisista sekä pihan hyötyolioista on painettu kansien väliin.

Jos satutte liikkumaan  messualueella niin tulkaa tervehtimään. Olen tavattavissa osastolla 6b51. Nyt on hyvä tilaisuus tulla kysymään ajankohtaisista puutarha-asioista.

Toivottavasti tavataan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla