Nyt ne sitten ovat valmiit, ET-lehden uudet internet-sivut.

Nyt ne sitten ovat valmiit, ET-lehden uudet internet-sivut.  Kuukausia sitten alkaneen työn valmistuminen ilahdutti enemmän kuin aavistinkaan. Nyt odotamme jännityksellä, millaisen vastaanoton sivut saavat lukijoiltamme.

Kesän ensimmäinen helleviikonloppu juuri sopivasti koulunpäättäjäisviikonloppuna pani minut miettimään, kuinka moni surffailee netissä kesäaikana. Minä en viitsi istua sisällä koneen ääressä, jos ulkona on ihana auringonpaiste ja kesäinen lämpö. Silloin haluan nauttia ulkona: joko istun lepotuolissa ja luen hyvää kirjaa tai möyrin ympäri puutarhaa kasvimaalla tai perennapenkeissä. Jos pakko on, raahaan koneen puutarhapöydälle ja yritän tihrustaa pimeää näyttöä. Kukahan keksisi kannettavaan sellaisen näytön, jota voisi katsella myös kirkkaassa päivänvalossa?

Minun siis pitäisi toivoa paljon sade- tai ainakin koleita, pilvisiä päiviä, jotta internet-sivuilla olisi paljon kävijöitä. Ehken sentään, tuleehan syksy aikanaan ja sen myötä tapaamme täällä yhä useamman lukijoistamme.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Blogi tarkoittaa suomeksi "päiväkirjaa", tosin harva päivittäin blogiinsa jaksaa kirjoitella. Tuskin me toimituksessakaan. NettiET:n sivuilta löydät tällä hetkellä neljä muuta blogia: päätoimittaja Maija Toppilan, ET-lehden lukijamatkojen emännän Leena Hoffman, puutarha-asiantuntijoiden Leena Luodon ja Juha Toikan yhteisen ja innokkaiden puutarhaharrastajien blogit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lukemista siis riittää, sillä ainakin kerran viikossa kannattaa kurkata, mitä uutta kukin on kirjoittanut.

Lämpimästi tervetuloa sivuillemme, antakaa meille palautetta ja viihtykää!

Sari Alho

toimitussihteeri

Sisältö jatkuu mainoksen alla