Hyvin olen hillinnyt itseni, jos vertaa muutaman vuoden takaiseen 1200 ruukun ennätykseen.

Räystäältä tippuva vesi ja auringon lämmittävät säteet sai taas minut pyörtämään kaikki viime syksyiset lupaukseni, että yhtään siementä en sisällä kasvata tänä keväänä, paitsi ehkä pari tomaattia korkeintaan.

Viime perjantaina, auringon lämmittäessä keittiön ikkunalautaa, sumuttelin ja ihastelin kasvun ihmettä. Kuusi eri tomaatti-lajiketta, joka purkissa kolme terhakkaa taimea, yhteensä siis 18 tomaattia!

Pikkuruiseen kasvihuoneeseeni mahtuu enintään 6 tomaatin taimea, mutta taimenvaihdoissa pääsee helposti ylimääräisistä eroon. Ihastelin myös valkoista laventelia, joka niinikään on itänyt 18 terhakan pikkutaimen voimalla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi itämässä on paria erilaista koristeheinää, kirahvinkukkaa, lyyrasalviaa, viittä erilaista clematista, erilaisia punahattuja, upeita akileijoja, syrikkää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhteensä laskin 47 eri lajiketta! Vielä en ole huolissani, mutta taitaa armotta tila taas loppua kesken, kun on aika koulia nuo kaikki pikku taimet.

Varovaisilla laskuilla taidetaan mennä taas lähelle 500 ruukkua! Ei ihan pitänyt viime syksyinen lupaukseni, mutta hyvin olen hillinnyt itseni, jos vertaa muutaman vuoden takaiseen 1200 ruukun ennätykseen.

-Nina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla